Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Spoj nakita i emocija

Suradnja jednog od autora, ujedno i vlasnika Lapidariuma, Maria Nokaja i glumice Anđele Ramljak, rezultirala je spajanjem nakita i emocija te su nastale fotografije koje izražavaju svu ljepotu kreativne suradnje te pravi prikaz emocija kroz nakit.

Autorska radionica nakita Lapidarium u Radićevoj ulici u Zagrebu čaroban je svijet vrhunskih komada nakita. Na jednom mjestu nalaze se kolekcije brojnih dizajnerskih imena, svaka autentična i s jedinstvenim potpisom svog autora.

Suradnja jednog od autora, ujedno i vlasnika Lapidariuma, Maria Nokaja i glumice Anđele Ramljak, rezultirala je spajanjem nakita i emocija te su nastale fotografije koje izražavaju svu ljepotu kreativne suradnje te pravi prikaz emocija kroz nakit.

_DSC1500 _DSC1610 _DSC1652

Muza Lapidariuma

Anđela Ramljak kao glumica, kreativka i umjetnica idealno odgovara umjetničkoj priči koju Lapidarium predstavlja, te je s toga, uz Josipa Tešiju postala nova muza ove talentirane autorske radionice nakita. Spajanjem umjetnice koja svoju unutrašnjost ispoljava glumom i umjetnika koji svoju kreaciju ispoljavaju rukama udahnjujući život plemenitim metalima, nastale su fotografije snimljene u Meštrovićevom paviljonu. Na njima se prožimaju nakit i emocija koje Anđela predstavlja noseći posebno izabrane komade nakita Silvia Hrnčira, Irineje Ćubele i Ivana Midžića, autora koje Mario Nokaj zastupa u Lapidariumu.

_DSC1586

„Nakon nekoliko posebnih narudžbi Anđele, koje pravom umjetniku uvijek predstavljaju izazov, a nikad s visoka gledano izvolijevanje, razvila se misao kako bi prije svega žena, a onda i glumica i kreativna persona kakva Anđela Ramljak svakako jest, mogla pozirati s nakitom lokalnih autora onih koje zastupam u Lapidariumu. Radi se o atraktivnim komadima nakita dizajnera Silvia Hrnčira, Irineje Ćubele i Ivana Midžića koje ova vrsna kazališna glumica nosi i predstavlja s posebno izraženom emocijom“, objasnio je Mario Nokaj, vlasnik autorske radionice Lapidarium.

Kolekcije Origami i Val autora Silvia Hrnčira, Ginko kolekcija Irineje Ćubele i kolekcija Midzo Ivana Midžića mogu se pronaći u Lapidariumu u Radićevoj 10.

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.