Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Spremni za nove izazove

U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je  Adria Business Network #11 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu). 

U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je  Adria Business Network #11 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu). Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.  Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Gost predavač bio je investitor i poduzetnik Saša Cvetojević, osnivač i vlasnik brojnih tvrtki, komunikator godine 2014., član hrvatskog žirija za nagradu EY – poduzetnik godine, aktivni promotor e-mobilnosti, prvi vlasnik električnog automobile Tesla u regiji te prva osoba koja je električnim automobilom prešla pustinju Sahara.

Organizatorice i voditeljice o atmosferi na događaju rekle su nam sljedeće:

“Iznimno uspješno otvaranje druge sezone našeg događaja u kojem nas je naš gost sve nadahnuo i inspirirao svojim dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom te ponekom anegdotom, što je cijelom razgovoru dalo poseban šarm. Ovaj put u publici su bila uglavnom nova lica što nas posebno veseli jer uz lojalne posjetitelje, uvijek želimo ponuditi i šansu za nova poznanstva te kvalitetan networking . Rekla bih da je odabir gosta bio pun pogodak te da je trosatno druženje dalo dovoljno pozitivne energije za pripremu sljedećeg događaja s kojim startamo već danas.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, vlasnica tvrtke MIKRIS Project Management u Zagrebu te također osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – „Jako sam zadovoljna da je nova sezona startala ovako uspješno. Poduzetnici su nas prepoznali kao događaj na kojem mogu mnoga toga naučiti, a uz dobro društvo i umrežavanje, sklopiti i poneki unosan posao. Naš gost Saša Cvetojević nam je malo više ispričao o izazovima s kojima se susreće i dao nam nekoliko pozitivnih smjernica te savjeta za dalje. U panelu su također sudjelovali prisutni sa svojim pitanjima što je pridonijelo odličnoj atmosferi i razmjeni zanimljivih pogleda i misli.“

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je FINA i ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta i MY MY CONCEPT.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress te Radio 92 FM.

Sljedeći  Adria Business Network događaj održat će se 17.11.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50, 1. kat, gost događaja je Jako Andabak, vlasnik hotelske grupacije Bluesun Hotels&Resorts.

 

Ne propustite

Dobar posao

Prvi Adria Business Network događaj u ovoj sezoni održat će se 27.10.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

Događanja

Održan je petnaesti Adria Business Network čiji je cilj poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.

Događanja

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka

Dobar posao

Pozivamo vas na peti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 4.3.2020. u 18 sati u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.