Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Spriječite neugodne iritacije i alergije

Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina organic proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca.

Natura Femina Organic je linija proizvoda namijenjena onim ženama koje se brinu za vlastito zdravlje, ali i za zdravlje svog okoliša. Riječ je o ulošcima i tamponima od 100 % organskog, certificiranog pamuka koji ne sadrže klor, bojila niti parfeme i dolaze pakirani u razgradivu ekološku ambalažu, što ih ubraja u grupu najekološkijih i najzdravijih proizvoda uopće. Odgovorno postupanje prema okolišu sastavna je nit vodilja društva Tosama d.o.o.  jer samo pažljivim i pravilnim korištenjem prirodnih izvora i zaštitom okoliša, možemo očuvati svijet za današnje i buduće generacije.

Kada su u pitanju higijenske navike žena, sve više se naglašava važnost uporabe prirodnih materijala. Zato će sve žene koje paze na svoje zdravlje i higijenu uvijek dati prednost ulošcima i tamponima od pamuka. Takvi proizvodi pored diskretnosti i pouzdanosti osiguravaju prozračnost koja je jedina garancija prevencije neugodnih iritacija i eventualnih alergija.

tosama

Ulošci i tamponi Natura Femina Organic dodatno su dermatološki testirani. Testovi su pokazali da dokazano sprječavaju nastanak iritacije i alergije te da kod ranije prisutnih alergija i iritacija korištenjem Natura Femina organic proizvoda simptomi u potpunosti nestaju u razdoblju od jednog do dva mjeseca. Zato ih stručnjaci često preporučuju svim ženama, a posebno onima koje pate od različitih ginekoloških tegoba. Odabirom ovih uložaka ili tampona birate zdravlje i sprječavate pojavu infekcija i alergija te dajete prednost udobnosti i prozračnosti onim danima u mjesecu.

Ukoliko želite isključivo zdrave i 100% pouzdane uloške ili tampone, rješenje ćete sigurno pronaći u Natura Femina Organic proizvodima.

Tijekom cijele veljače u dm prodavaonicama u tijeku je akcija od 20% popusta prilikom kupnje svih uložaka i tampona iz linije Natura Femina Organic i Natura Femina by Ellen tampona s probiotikom.

Više na: www.tosama.hr

[box style=”0″]

Dijelimo 3 poklon paketa Natura femina organic koji sadrži uloške i tampone!

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov FEMINA
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • prijavite se na naš newsletter
  • lajkajte naš Facebook profil

Prijave primamo do 24. veljače, točno u podne.

Dobitnici: Nataša Balaško, Anamaria Jakelić i Katarina Flac!

[/box]

Više

Zdravstveni karton

Procjenjuje se da 30-40% osoba u svijetu boluje od jedne ili više alergijskih bolesti, u Hrvatskoj najmanje milijun ljudi ima problem s alergijama različitog...

Zdravstveni karton

 Alergije i astma su među najraširenijim kroničnim bolestima u Europi, posebice kod djece. Dok ove bolesti pogađaju milijune odraslih u EU 27, podatak...

Kućni ljubimci

Mali talijanski hrt pasmina je koju su u povijesti obožavali plemići.

Savjeti stručnjaka

Grinje se mogu naći u gotovo svakoj kući, a ona igra veliku ulogu u alergijskim reakcijama, a najčešći su uzrok astme kod djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.