Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Springfield komadi za najbolji poslovni look

DAILY SMART Springfield poslovni look ove sezone pun je kolorita, ležeran te primjeren za različite svakodnevne situacije.

DAILY SMART Springfield poslovni look ove sezone pun je kolorita, ležeran te primjeren za različite svakodnevne situacije.

Springfield poslovnu ženu vidi kroz paletu boja poput crvene, smaragdno zelene i mornarsko plave u kombinaciji s cvjetnim motivima koji naglašavaju njenu ženstvenost čak i u poslovnim situacijama.

Proljetni outfit bazira se na hlačama i sakoima jednostavnih krojeva, pamučnih materijala te jarkih boja. Kombinacije začinjene prugama ili točkicama s lakoćom se upotpunjuju pamučnim T-shirtom s ilustriranim fotografijama te grafičkim printom u obliku logotipa.

Svakodnevni look začinite torbama u boho stilu, raznobojnim remenjem s upečatljivim kopčama i popularnim robusnim tenisicama.

Springfield muškarac ove će sezone inspiraciju pronaći u raznolikosti, od kozmopolitskog i urbanog izgleda u košuljama i hlačama, pa sve do ležernih krojeva koji kombiniraju pletivo i traperice.

Glavne značajke proljetne kolekcije za muškarca su jednostavnost i udobnost, dok bi-stretch tehnologija traperica jamči slobodu u pokretu. Za sve koji preferiraju udobne opcije tu su lagani materijali u zemljanim i zelenim tonovima koji pružaju prirodan, ležeran izgled. U novoj kolekciji pojavljuju se traperice tamnih tonova s eco-friendly oznakom marke, R[ECO]NSIDER koja je predana ekologiji te koristi organski pamuk. Za potpuni outfit, tu su ključni komadi poput vodootporne parke, bomber jakni te klasičnih bijelih tenisica ili crnih cipela.

Pročitajte još

Fashion report

Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Fashion report

Zimsko godišnje doba poziva nas da se ušuškamo u tople dekice uz duge filmske maratone ili da se smjestimo u najdraži kafić uz šalicu...

Fashion report

U ovom moru proslava, koje se kreću od sastanaka nakon posla pa do dogovora za vikend, Springfield je pripremio causal outfite sa svečanom notom...

Trendovi

Springfield, Tendamova robna marka, lansira svoju KEEP IT WARM! kampanju kao ključnu poruku u okviru strateških inovacija. Nova kolekcija kaputa koja se temelji na...

Advertisement