Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Springfield ljetna kampanja kupaćih kostima za vode bez plastike

Springfield predstavlja novu ljetnu kampanju 2019. kupaćih kostima za žene i muškarce u suradnji sa SEQUALTM u svrhu očuvanja okoliša. Kroz ovaj projekt Springfield je koristio isključivo materijale iz obnovljivih izvora.

Springfield predstavlja novu ljetnu kampanju 2019. kupaćih kostima za žene i muškarce u suradnji sa SEQUALTM u svrhu očuvanja okoliša. Kroz ovaj projekt Springfield je koristio isključivo materijale iz obnovljivih izvora.

Raznovrsnost printeva i mnoštvo boja – koji je recept za kombinaciju istih?

Nova kolekcija bikinija za Springfield djevojku donosi pregršt mogućnosti za poigravanje s printevima i bojama, ovisno o raspoloženju ili prigodama. Ove sezone možete birati omiljene trendi motive poput polka točkica, mornarskih prugica, orijentalnih, cvjetnih te tropskih motiva, a našiveni ukrasi i školjke dodatan su trend ovoga ljeta. Od dvodijelnih kupaćih kostima možete birati gornje modele s trokutima, bez naramenica ili push-up modele.

Ljubitelji jednodijelnih kostima svoju osobnost mogu izraziti kroz tropske motive, razne kolorite i poruke preko jednobojnih kostima. Osim uzoraka, neki modeli se mogu križati na leđima, vezati s prednje strane poput kravate ili imati izrezane dijelove što će ovaj modni outfit učiniti nezaobilaznim fashion komadom svakog trendi ormara.

Zabavne i udobne, kupaće gaćice za različite modne kombinacije – zar može biti ikako drugačije?

Nova kolekcija kupaćih gaćica za Springfield muškarca nudi cijeli niz uzoraka i njihovih varijacija. Od sportskih modela gdje su protagonisti crvena, plava ili bijela boja, preko strukturiranih boja u blokovima, mini printeva s ljetnim motivima poput voća, životinja ili tropskih elemenata pa sve do vrućih trendova izrezanih i zalijepljenih uzoraka te tekstualnih poruka.

Jednobojni modeli plasirani su u velikoj paleti boja poput žute, boje lososa, raznim nijansama zelene i plave, a neki modeli poigravaju se s kontrastnim bojama na bočnim dijelovima kupaćih gaćica. Inovacije se pojavljuju u obliku pakiranja kupaćih gaćica te raznih printeva koji se pojavljuju u dodiru s vodom, a nestaju sa sušenjem materijala.

Za vode bez plastike

U suradnji sa španjolskom organizacijom SEQUALTM za očuvanje okoliša Springfield je za ljetnu kampanju lansirao set od 5 kupaćih komada. Svake godine u naše oceane baci se 12 miliona tona, od kojih 90% njih ostaje u njihovim dubinama. SEQUALTM je odlučan u nastojanju da svu bačenu plastiku izvuče iz mora te ju iskoristi za recikliranje. Kroz suradnju s ribarima, NGO i raznim programima za čišćenje, španjolska organizacija uspijeva transformirati 1 kg otpada u SEQUALTM vlakna.

Springfield je u suradnji s dizajnerskim timom iz SEQUALTM-a proizveo 5 komada odjeće od poliestera, 3 za muškarce i 2 za žene, dobivenog iz boca i plastike izvučene s dna Mediteranskog mora. Ova akcija ima svrhu podizanja svijesti o problemu naših voda te ima posebnu oznaku. Springfield modeli s morskim motivima već se nalaze u prodaji.

Više informacija potražite na SEQUALTM: http://seaqual.org/

Pročitajte još

Fashion report

Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Fashion report

Zimsko godišnje doba poziva nas da se ušuškamo u tople dekice uz duge filmske maratone ili da se smjestimo u najdraži kafić uz šalicu...

Fashion report

U ovom moru proslava, koje se kreću od sastanaka nakon posla pa do dogovora za vikend, Springfield je pripremio causal outfite sa svečanom notom...

Trendovi

Springfield, Tendamova robna marka, lansira svoju KEEP IT WARM! kampanju kao ključnu poruku u okviru strateških inovacija. Nova kolekcija kaputa koja se temelji na...

Advertisement