Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Srebrne ljetne kolekcije Zlatarne Celje

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Moda je ljeti razigrana i lepršava, spaja nespojivo i budi mladenački duh i odvažnost. Upravo takve su srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje koje otvaraju nova modna poglavlja. Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Lencia Liquid je kolekcija inspirirana neuhvatljivim oblicima vode. Odraz srebrne vodene površine prenesen je u kolekciju koja simbolizira ženstvenost, ali i svježinu kojoj svi težimo u ljetnim mjesecima. Čarobno kretanje vode u kolekciji Liquid namijenjeno je svima koji slijede svoje snove. U kolekciji su prsten, naušnice te dvije varijacije ogrlice.

Lencia Cushion romantična je i moderna srebrna kolekcija koja je u jednoj varijaciji izrađena s pozlatom. Nježni i svakodnevno nosivi oblici simboliziraju harmoniju i savršeno se nadopunjuju kada su međusobno kombinirani. Dio kolekcije je upotpunjen nježnim kristalima i očarava savršenom izradom i unikatnim dizajnom. U kolekciji su prstenje, ogrlice i naušnice od srebra ili od srebra s pozlatom.

Zlatarski majstori Zlatarne Celje od 1844. godine predano stvaraju neodoljive kolekcije nakita uz koje je svaki dan ispunjen ljepotom i bezvremenskom elegancijom.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com.  Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Ne propustite

Trendovi

FASHION&FRIENDS  za vas ima idealna rješenja.

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Trendovi

Uz ovih pet fashion komada, uvijek ćete imati bazu za stvaranje različitih outfita za razne prigode.

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.