Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Sredite svoj život i oslobodite kreativni potencijal

Ovaj priručnik za uspjeh nije samo za poslovne ljude, već za sve one koji se osjećaju tjeskobno i preopterećeni obvezama.

Naviknuli ste obavljati stvari u zadnji tren? Želite dovesti u red svoj privatni i profesionalni život? Imate puno ideja koje ne stižete realizirati? Imamo rješenje za vas – knjiga „Riješi to do kraja“ mogla bi biti prijelomna točka u vašem životu i pomoći vam da dovedete stvari u red.

Ovaj priručnik za uspjeh nije samo za poslovne ljude, već za sve one koji se osjećaju tjeskobno i preopterećeni obvezama. David Allen, autor ovog priručnika i sada već svjetski poznat savjetnik za uspjeh, s razlogom je nazvan genijem produktivnosti, a njegova metodologija GTD („Getting Things Done“) pomogla je ne samo mnogim organizacijama i poslovnim ljudima, već i kućanicama, roditeljima, umjetnicima, liječnicima, pa čak i svećenicima… lista je dugačka i stalno se uvećava.

„Riješi to do kraja“ obiluje praktičnim savjetima koji su intuitivni i lako savladivi. Čak i ako usvojite samo jednu od tehnika, to bi vam moglo unaprijediti kvalitetu života. Jedna od njih je „pravilo od dvije minute“ koje vam može pomoći prekinuti beskorisnu naviku otezanja. Na primjer, već dugo nešto odlažete. Koliko vam vremena treba da to obavite? Manje od dvije minute? Sjajno! Učinite to odmah. Tako ćete se osloboditi beskorisnog tereta nagomilanih sitnih stavki te imati više energije za zahtjevnije obveze ili više vremena za uživanje. Možda vam ovo zvuči kao da vam je netko upravo otkrio toplu vodu? Ali, ako pogledate bolje, vidjet ćete koliko vam pritiska i drame stvaraju upravo te „nevažne“ sitnice.

Život nam je danas pretrpan neobavljenim stavkama koje nas stalno čine umornima i razdražljivima. No ne mora biti tako. Čak i ako ne obavimo sve, možemo se i dalje osjećati dobro te polako, korak po korak, stjecati opušteni nadzor nad sobom i svojim životom. Tada, kada smo opušteni i kada nam je um bistar, možemo osloboditi svoj kreativni potencijal i uzdići se na nove razine učinkovitosti.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 28. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jurja Golub.

Više

Dobar posao

Kada su u pitanju vaši ciljevi i put kojim do njih idete, strah se zna ispriječiti kao debeli zid pred vama. Kako ga preskočiti?

Suncokreti na oblacima

Bojim se uopće i pomisliti kako je sve manje pravih prijateljstava ili ih možda čak gotovo više i nema.

Top menadžerica

Sve bolje šanse za ostvariti fantastičnu karijeru imaju i žene, koje sve češće viđamo na ključnim upravljačkim pozicijama, kao i u poduzetničkim vodama.

Duh i tijelo

Najčešće uvjeravamo sami sebe kako su ovi uspješni imali dobru financijsku podršku, bogatu obitelj, da su pametniji, talentiraniji ili da su jednostavno imali sreće...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.