Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Stavi pravi volan na pravo mjesto!

Volani su apsolutni must have ovog ljeta i nezaobilazan modni začin svake modne kombinacije!

Volani su apsolutni must have ovog ljeta i nezaobilazan modni začin svake modne kombinacije! Koliko volana nositi, gdje ih pozicionirati u svom total look-u i trebaju li oni biti baš na svemu što nosite?

QK329-59X-001

Danas o volanima piše modna savjetnica Alma Premerl Zoko otkrivajući male tajne kombiniranja i nošenja ovog hita. Inspirirala ju je aktualna kolekcija modnog brenda Reserved u kojoj se nalaze haljine, tunike, suknje i hlače s volanima.

Kako ne biste pretjerali, naučite…

QM173-33X-001

5 modnih savjeta kako volan staviti na pravo mjesto:

  1. Dobro pogledajte svoju građu tijela i definirajte najuži dio tijela. Ako su to ruke, nožni članak, ramena to je mjesto na kojem treba biti volan.
  2. Volani mogu biti široki i uski, napravljeni od čvrstog materijala,u različitim bojama. Nije svejedno koji ćete volan odabrati. Nemate obline birajte uže volane napravljene od čvrstih tkanina, suprotno tome jača prsa ili naglašen trbuh prekrijte širokim volanima od lagane/prozračne tkanine. Isto tako volani u toplim bojama optički povećavaju volumen tijela dok oni u hladnim bojama sužavaju liniju tijela.
  3. Koliko volana dozirati? Modno je pravilo- nikad više od dva volana u jednom total look-u. Primjer bi bila kombinacija ultra popularnih traperica s volanom i majice/tunike s volanom. U ovom slučaju sve ostalo poput modnih detalja treba biti jednostavno, bez dodataka.
  4. Razlikujte volane- volani mogu biti plošni i 3D. Plošni volani pokrivaju, a oni 3D stavljaju u fokus određen dio tijela.
  5. Suzite siluetu volanima! Imate li naglašene bokove a jako uzak struk za vas je peplum volan na suknji. Jače bokove i bedra optički suzite volanima koji se nalaze na bočnoj strani suknje. Mala prsa povećajte volanima napravljenim od čvrste tkanine, a velika prekrijte plošnim volanima. Ruke optički suzite volanima koji produljuju rukave.

RC562-87X-004

Pročitajte još

Trendovi

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko poziva vas na putovanje.

Trendovi

Kako se odjenuti za blagdansko vrijeme i koji su to IT komadi ove zime?

Fashion report

Make over je počeo kratkim modnim razgovorom u kojem je svaki model otkrio svoje navike u odijevanju, koje je stilistica poslušala osmišljavajući svoj total...

Fashion report

O hit komadima za ljeto 2019. pričalo se na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu...

Advertisement