Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Stigao novi besplatni online priručnik za vjenčanje i brak

Zato je tu nova Knjiga vjenčanja – Besplatni online priručnik za vjenčanje i brak (proljeće/ljeto) koja će vas nadahnuti i dati bezbroj dobrih savjeta za vjenčanje i brak

Došao nam je najdraži period u kojem mnogi zaljubljeni žele potvrditi svoju ljubav i uploviti u bračnu luku. Da bi vam taj dan bio nezaboravan trebate puno ideja i savjeta kako ništa ne bi prepustili slučaju. Zato je tu nova Knjiga vjenčanja – Besplatni online priručnik za vjenčanje i brak (proljeće/ljeto) koja će vas nadahnuti i dati bezbroj dobrih savjeta za vjenčanje i brak. Kao i u životu, tako i kod vjenčanja treba uživati u svakom koraku i stvaranju svog najvećeg dana.

U svemu što radite budite svoji i potrudite se ostvariti svoje želje kako si ne bi poslije prebacivali da ste nešto mogli, a niste. U toj trci ne zaboravite ni na sebe, pogotovo vi drage dame, na vrijeme krenite kod kozmetičara, a u Knjizi vjenčanja možete otkriti koji su najbolji tretmani i proizvodi za njegu kože i kose, za preoblikovanje tijela. Uz pomoć naše poznate make up artistice Mihaele Dodić otkrite make up trendove i male tajne dobrog bridal make upa.

Gospodar stila Boris Banović će vam pomoći izabrati najljepšu vjenčanicu, ali i vašim budućim muževima podariti savjet kako izabrati savršeno odijelo. Za one mladenke koje žele biti drugačije tu su ideje za neobične vjenčanice ili se mogu inspirirati haute couture kreacijama veličanstvenog Diora, a upoznajte i mlade dame koje se skrivaju iza brenda Dies Gaudii.

Kako se danas sve više mladenaca odlučuje odmaknuti od tradicionalnog vjenčanja ovdje ćete pronaći mnoštvo ideja koje će od vašeg vjenčanja napraviti nezaboravne trenutke za pamćenje.

Ne zaboravite da je najvažnije biti sretan i uživati u sebi i svemu što vam se događa, sanjajte velike snove, a kada sve prođe čuvajte svoju ljubav kao najveće blago!

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Fashion report

Frames kolekcija je odvažna i klasična, ali ipak trendovska i odlično se uklapa u svaki styling. I

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.