Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Stigao novi besplatni online priručnik za vjenčanje i brak

Zato je tu nova Knjiga vjenčanja – Besplatni online priručnik za vjenčanje i brak (proljeće/ljeto) koja će vas nadahnuti i dati bezbroj dobrih savjeta za vjenčanje i brak

Došao nam je najdraži period u kojem mnogi zaljubljeni žele potvrditi svoju ljubav i uploviti u bračnu luku. Da bi vam taj dan bio nezaboravan trebate puno ideja i savjeta kako ništa ne bi prepustili slučaju. Zato je tu nova Knjiga vjenčanja – Besplatni online priručnik za vjenčanje i brak (proljeće/ljeto) koja će vas nadahnuti i dati bezbroj dobrih savjeta za vjenčanje i brak. Kao i u životu, tako i kod vjenčanja treba uživati u svakom koraku i stvaranju svog najvećeg dana.

U svemu što radite budite svoji i potrudite se ostvariti svoje želje kako si ne bi poslije prebacivali da ste nešto mogli, a niste. U toj trci ne zaboravite ni na sebe, pogotovo vi drage dame, na vrijeme krenite kod kozmetičara, a u Knjizi vjenčanja možete otkriti koji su najbolji tretmani i proizvodi za njegu kože i kose, za preoblikovanje tijela. Uz pomoć naše poznate make up artistice Mihaele Dodić otkrite make up trendove i male tajne dobrog bridal make upa.

Gospodar stila Boris Banović će vam pomoći izabrati najljepšu vjenčanicu, ali i vašim budućim muževima podariti savjet kako izabrati savršeno odijelo. Za one mladenke koje žele biti drugačije tu su ideje za neobične vjenčanice ili se mogu inspirirati haute couture kreacijama veličanstvenog Diora, a upoznajte i mlade dame koje se skrivaju iza brenda Dies Gaudii.

Kako se danas sve više mladenaca odlučuje odmaknuti od tradicionalnog vjenčanja ovdje ćete pronaći mnoštvo ideja koje će od vašeg vjenčanja napraviti nezaboravne trenutke za pamćenje.

Ne zaboravite da je najvažnije biti sretan i uživati u sebi i svemu što vam se događa, sanjajte velike snove, a kada sve prođe čuvajte svoju ljubav kao najveće blago!

Ne propustite

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.