Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Stigla CATRICE Limitirana kolekcija Travel ICONails

Inspirirana metropolama: Pariz, New York, Barcelona, Dubai i London, kolekcija Travel ICONails lakova ne samo da nudi sofisticirani dizajn nego i lijepe boje s fascinantnim efektima za nokte

Inspirirana metropolama: Pariz, New York, Barcelona, Dubai i London, kolekcija Travel ICONails lakova ne samo da nudi sofisticirani dizajn nego i lijepe boje s fascinantnim efektima za nokte. Osim pet limitiranih trendovskih boja u CATRICE stilu najboljeg prodajnog asortimana ICONails Gel Lacquer lakova, pet drugih nijansi u mini ICONails pakiranju dio su Limitirane kolekcije – kao i limitiran dizajn bočica lakova.

ICONAILS GEL LACQUER LAK ZA NOKTE – STANDARD

Najprodavaniji lakovi za nokte iz standardnog asortimana sada su dostupni u limitiranom dizajnu: pet boja inspiriranih poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona pretvaraju vaše nokte u pravi magnet za poglede. Moderne bobičaste nijanse kao i elegantne nude nijanse novi su must-have za nokte. Dizajn podsjeća na najpoznatije znamenitosti ovih metropole i zasigurno će se istaknuti na svakoj polici s lakovima za nokte.

NMPC 21,90 kn

TRAVEL ICONAILS GEL LACQUER LAK ZA NOKTE – LIMITED

Prekrasne boje i cool završetak na noktima inspirirane poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona: Travel ICONails lakovi ostvaruju snove. Efekti lakova se kreću od prozirnih do svjetlucavih. Nijanse lakova uključuju elegantne nude tonove i svježe ljubičaste nijanse. Praktična mini veličina pakiranja čini lakove savršenim za brzu manikuru u pokretu i zahvaljujući limitiranom dizajnu nokti nisu jedini vrhunac manikure.

NMPC 15,90 kn

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Čeka vas Dubai par – mali i veliki…

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #travel
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 19. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Marija Modrić

[/box]

Više

Beauty report

Simba, Nala, Pumba & Timon i Mowgli, Baloo, Hathi Jr. & Bagheera najbolji su primjeri nevjerojatnih prijateljstava i vraćaju neka prekrasna sjećanja iz djetinjstva.

Beauty report

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate.

Trendovi

Bilo da želite postići cool naglaske, svježi izgled ili hranjivu njegu kože: proizvodi podižu ljepotu na potpuno novu razinu.

Trendovi

Teško je pronaći izvrstan puder, osobito onaj koji vam pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.