Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Stigla je nova ultra higijenska sonična četkica

Upoznajte FOREO ISSA mini 3 – novu, ultrahigijensku 4-u-1 soničnu četkicu beauty tech brenda FOREO, koja je od danas dostupna u Hrvatskoj!

Kako do zdravog i sjajnog osmijeha na praktičan i zabavan način? Upoznajte FOREO ISSA mini 3novu, ultrahigijensku 4-u-1 soničnu četkicu beauty tech brenda FOREO, koja je od danas dostupna u Hrvatskoj!

Uz revolucionarnu patentiranu tehnologiju koja omogućuje 265 korištenja na samo jednom USB punjenju, ISSA mini 3 kombinira nježne i učinkovite T-Sonic pulsacije s inovativnom hibridnom silikonskom glavom otpornom na bakterije – za učinkovitu i jednostavnu higijenu cijele usne šupljine.

Ova sonična četkica ima ergonomski švedski dizajn koji prati oblik usne šupljine za detaljno čišćenje zubiju, desni, obraza i jezika, a dostupna je u šarenim nijansama sa izmjenjivim glavama: Summery Sky, Mango Tango i Wild Strawberry.

Šlag na torti? Inovativni smiley koje zasvijetli nakon 2 minute pranja i podsjeća na novo četkanje 12 sati nakon pranja zubi. Dentalna higijena nikad nije bilo tako jednostavna, učinkovita i zabavna!

Po čemu se sonična četkica FOREO ISSA mini 3 razlikuje od običnih električnih četkica za zube?

POTPUNA ORALNA HIGIJENA ZA ZUBE, DESNI, OBRAZE I JEZIK

ISSA mini 3 ima inovativnu hibridnu glavu koja osigurava detaljno 360° čišćenje zubiju i nježnu masažu desni, uz poleđinu koja služi za čišćenje jezika i obraza. Klinički je dokazano da ova četkica smanjuje plak i poboljšava cjelokupno oralno zdravlje za 140%.

NJEŽNA I UČINKOVITA SONIC PULSE TEHNOLOGIJA

Sa svojim nježnim i učinkovitim T-Sonic pulsacijama, ISSA mini 3 nudi najnapredniju oralnu njegu na tržištu kako bi svi mogli uživati u kvalitetnoj oralnoj higijeni, savršeno prilagođenoj njihovim potrebama u prve i zadnje 2 minute u danu.

PRIRODNI RUČNI POKRETI I REZULTATI ELEKTRIČNOG ČETKANJA

Za razliku od drugih električnih četkica za zube, ISSA mini 3 ne zahtijeva mijenjanje vašeg uobičajenog stila pranja zubiju – ona ga jednostavno čini boljim, zdravijim i učinkovitijim kako biste mogli uživati u svim prednostima električne četkice za zube, bez ulaganja dodatnog truda.

PAMETNI ŠVEDSKI DIZAJN

ISSA mini 3 je 100% vodootporna i dizajnirana bez BPA i ftalata za maksimalnu sigurnost i zdravlje, punjiva preko USB-a i zaštićena travel-lockom ifutrolomza jednostavno putovanje. Može se koristiti i do 265 dana na samo jednom punjenju, a njezina glava može trajati i do 6 mjeseci bez da joj zatreba zamjena, što ju čini jako praktičnom i odličnom investicijom u vašu oralnu higijenu. Uz to, smiley će zasvijetliti na kraju vaše 2-minutne rutine i 12 sati nakon nje – kako bi vas podsjetio na novo pranje.

ISSA mini 3 također ima FOREO ISSA mini hibridnu glavu četkice, koja se može pohvaliti sljedećim karakteristikama:

  • Ekstra izdržljivi materijal za 6 mjeseci korištenja i maksimalnu zaštitu desni.
  • Ergonomski dizajn koji osigurava dosezanje svakog dijela usta i istovremeno čišćenje zubiju i desni.
  • Pouzdana hibridna kombinacija medicinskog silikona i PBT dodirnih točaka: učinkovita protiv plaka, a nježna prema desnima.
  • Ergonomski valovi na poleđini četkice za učinkovito i nježno četkanje jezika i unutarnje strane obraza.
  • Izmjenjive glave

Uz ISSA mini 3 četkicu ste u najboljim rukama. Sve što trebate napraviti je uživati u vrhunskoj oralnoj njezi i zdravom i lijepom osmijehu!

ISSA mini 3 je dostupna kod službenih FOREO partnera: Douglas,  Sancta Domenica i Tehno Mag

Više

Zanimljivosti

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena je DigitAll, a inspirirana je brojnim inovacijama i tehnološkim postignućima za koje su zaslužne žene.

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Zanimljivosti

Švedski beauty-tech brend FOREO najavljuje godinu u znaku zdravlja i ljepote

Beauty report

Složit ćete se s nama, pravo je vrijeme za uživanje u opuštajućim beauty i wellness ritualima i stvaranje spa doživljaja u vlastitom domu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.