Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Stigla prva Anovi kolekcija kupaćih kostima

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila i prvom Anovi kolekcijom efektnih kupaćih kostima.

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila i prvom Anovi kolekcijom efektnih kupaćih kostima. Kolekcija se sastoji od jednodijelnih i dvodijelnih  kupaćih kostima u puderastim nježnim nijansama i neizostavnoj crnoj boji, ukrašenih raskošnim detaljima koji se savršeno prilagođavaju silueti svake žene.

 

 

Ljetna vizija dizajnerice donosi krojeve koji ističu ženstvenost u laganim prirodnim materijalima i raskošnim detaljima. Kolekcija odiše romantikom, profinjenošću i elegancijom uz dozu seksipila, a sve to s naglaskom na izražavanju samouvjerenosti.  Vještim kombiniranjem poznatih elemenata poput volana, naglašenog struka, otvorenih leđa i naglaska na detaljima najnovija Anovi kolekcija ima sve elemente da se osjećate poput dive u svakom trenutku.

 

 

U glavnoj ulozi modela bila je prelijepa Splićanka Paula Buljan, koja se može pohvaliti velikim uspjehom u svijetu mode, a uz brend Anovi je od samih početaka. Za make up je zaslužna Matea Doljanin,  za frizuru frizerski salon Kristina Lucija, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

 

Cijela kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem instagram profila @anovi_ivonaglavas.

  • Model: Paula Buljan
  • Make up: Matea Doljanin
  • Frizura: Frizerski salon Kristina Lucija
  • Fotografija: Ivan Gudić

Pročitajte još

Fashion report

Pri odabiru kupaćeg kostima važno je dobro poznavati svoje tijelo i ono što vama najbolje odgovara.

Fashion report

Planetarna slava komada atraktivne rastezljive krpice.

Fashion report

Nakon iznimno teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju i na tako proslavila...

Fashion report

Cjelokupan prihod od prodanih kišobrana i dio prihoda od svake prodane majice bit će doniran udruzi.

Advertisement