Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Stigla su kolica za koja su se roditelji predbilježili tjednima prije

iCandy Peach kolica odraz su luksuza i zato su ih za svoju djecu odabrali mnogi poznati, kao što su Victoria i David Beckham, Bradley Cooper i Irina Shayk.

iCandy Peach kolica odraz su luksuza i zato su ih za svoju djecu odabrali mnogi poznati, kao što su Victoria i David Beckham, Bradley Cooper i Irina Shayk. Ove godine slavni Peach model dolazi u novom izdanju – dizajneri su zadržali roditeljima omiljene značajke kultnih kolica, a uz to su uspjeli dodatno poboljšati njihovu funkcionalnost novim kreativnim i stilskim rješenjima. Tako novi iCandy Peach dolazi s više od 60 izmjena u odnosu na prošli model i s pravom se naziva ‘Redizajnirana ikona’. Kolica su zadržala svoju legendarnu siluetu, a poboljšana su zahvaljujući nizu promjena koje ih dodatno izdvajaju od ostalih kolica na tržištu. Ona nude više luksuza i udobnosti za dijete, više prostora za dijete, više prostora za stvari, lakše otvaranje i skidanje prednje ručke, zaključavanje sklopljenih kolica. Uz to produljivi krović s mrežicom i magnetima roditeljima omogućavaju regulaciju protoka zraka i svjetlosti, luksuznije tkanine pridonose estetici i udobnosti, a sada je još lakše kolica nadograditi za dvoje djece različite dobi ili za blizance.

Vrhunske performanse iCandy Peach

Kvaliteta, inovativnost i sigurnost tvore temeljne principe brenda iCandy, a nova Peach kolica sve to nadilaze jer pružaju još više stila i estetike urbanim roditeljima. To znači da su kolica još glamuroznija, ali i udobnija za dijete, izrađena od luksuznih tkanina, podstavljena plišom i prošivena za veću udobnost. Košara je sada još veća (duljine je 88 cm) pa ova kolica niti veće bebe neće brzo prerasti. Isti je slučaj i sa sjedećim dijelom, koji je povećan u odnosu na prethodni. Osim toga, novi model iCandy Peach ima povećano podvozje na koje stanu dvije standardne košare, dva sjedeća dijela ili dvije autosjedalice: za vožnju blizanaca ili dvoje djece različite dobi. Prostranost nije ugrozila funkcionalnost. Zbog inovativnog načina sklapanja ova kolica ne zauzimaju mnogo mjesta u stanu ili u automobilu.

 iCandy Peach kolica Chrome Dove

Za najnoviji iCandy Peach model postoji i lista čekanja

Po prvi puta kod iCandyja, roditelji će imati mogućnost kreirati vlastita kolica Peach po narudžbi odabirom svoje najdraže varijante podvozja i boje tkanina, što procesu kupnje kolica dodaje osobni element. Novi Peach dostupan je u četiri različite boje tkanine i 3 različite varijante podvozja koje se međusobno izvrsno nadopunjuju i time omogućavaju odabir između 12 prekrasnih kombinacija boja. Dove siva, Beluga crna, Indigo plava i Damson bordo su dostupne boje tkanina, dok su podvozja dostupna u Phantom (crnoj), Satin (mat) i Chrome (kromiranoj) varijanti. Kako bi na vrijeme osigurali da po rođenju djeteta raspolažu s ovim ekskluzivnim kolicima za svoje dijete, zainteresirani roditelji već su se prije njihovog dolaska predbilježili na liste čekanja za novi iCandy Peach, a sada je taj kultni model dostupan i spreman za izlazak na gradske ulice.

iCandy Peach kolica Phantom Beluga

Odaberite najbolje

Nova verzija Peach kolica postavlja potpuno nove standarde na tržištu luksuznih dječjih kolica. Da su ova vrhunska britanska kolica prepoznata i od strane domaćih trend settera svjedoči činjenica da je za svoju djevojčicu Mašu iCandy Peach odabrao i glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević:

“Od 12 dostupnih kombinacija – 4 boje tkanine i 3 boje podvozja, izabrali smo iCandy Peach u boji Satin Damson: od ljubičaste tkanine s mat kromiranim detaljima. Sviđa mi se njihov pomalo retro dizajn i vrhunske performanse – lako ih je voziti, sklapati, zauzimaju malo mjesta, a našoj će bebi biti u njima vrlo udobno. Osim toga, super su mi jer ćemo ih zbog veličine košare i raznih mogućnosti nadogradnje moći koristiti od bebina prvog dana pa sve do treće godine” – izjavila je Jelena.

iCandy Peach kolica Satin Damson

Više

Zanimljivosti

U Baby Center po kolica koja će zadovoljiti sve vaše želje. Uz super ljetne popuste!

Obitelj

Rođenje djeteta svakom je roditelju najveća sreća, a odabrati savršen poklon bebi ponekad i nije jednostavan posao.

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Obitelj

Koliko puta ste poželjeli da se možete kretati sa svojom bebom gdje god poželite kroz grad, a da pri tome ne morate isplanirati svaki...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.