Stigla Ulola Diabetica

Ulola proizvodi nisu namijenjeni samo onima koji su svakodnevno izloženi stresu, nego svima koji žele dio prirode imati sa sobom. Posebno će biti privlačna ekološki svjesnim ljudima. Vodeći se time, pokušali su spojiti tradiciju (proizvod) s vremenom u kojem živimo (dizajn) pazeći pri tom da i načinom prezentacije i ambalažom zadrže ekološku komponentu. Osim atraktivnog dizajna, nagrađena ambalaža karakteristična je i po inovativnosti.

Ulola je odnedavna obogatila paletu proizvoda novom linijom, Ulola Diabetica, prvom, cjelovitom linijom kozmetičkih preparata namijenjenu prevenciji i svakodnevnoj njezi kože osoba oboljelih od šećerne bolesti. Zbog poremećaja rada žlijezda lojnica i znojnica, problema u mikrocirkulaciji, koža dijabetičara je izrazito suha, tanka, osjetljiva, sklona perutanju, često zateže i svrbi, a nokti su lomljivi. U razvoju proizvoda sudjelovali su hrvatski stručnjaci dijabetolozi ali i pacijenti te je ova linija rezultat zajedničkog rada terapeuta i potrošača , a moguće ju je nabaviti u ljekarnama i dm-u.

Diabetica_1

Ulola Diabetica linija sastoji se od maslaca za tijelo i stopala, hranjive kreme za ruke i nokte, hranjive kreme za stopala i kremastog sapuna s medom i propolisom.

Proizvodi su izrazito blagi, nježne teksture, predivnih opojnih mirisa te proizvedeni od najdragocjenijih sastojaka kao npr.vitamina A, E , vitamina B skupine , inozitola , ekstrakta divljeg kestena,macerata nevena, meda, propolisa, kokosovog ulja, maslinovog ulja, eteričnih ulja cedra, limuna i kadulje.