Stilske igre Arena Centra pretvorit će Zagreb u najdužu modnu pistu

Zagrebački trgovački centar – Arena Centar – najavljuje vrhunski modni performans, tradicionalne Stilske igre, koje će se održati u subotu 30. travnja. Već četvrtu godinu zaredom Arena Centar za svoje sugrađane i posjetitelje priprema niz modnih iznenađenja, a ovoga će puta Stilske igre obilježiti modna revija na najdužoj i najljepšoj pisti koja će voditi kroz cijeli grad Zagreb. Već prepoznatljiv koncept modne revije, koju poznate manekenke nose ulicama i trgovima grada, označava početak kampanje za nove kolekcije i približava modu prolaznicima i posjetiteljima.

Tako će i u subotu prekrasne manekenke odjevene u komade iz najnovijih kolekcija zakupaca Arena Centra prošetati prepoznatljivim lokacijama poput Zrinjevca, Tesline ulice, Cvjetnog trga, preko popularne „špice“ na Bogovićevoj i Trga bana Jelačića. U modnom performansu će uživati i posjetitelji Tkalčićeve ulice, Kvaternikovog trga i Jaruna, te naravno posjetitelji Arena Centra. „Prošle godine smo promijenili vizualni identitet i bazirali ga na modnoj ilustraciji te na modnim komadima koji se mogu naći u ponudi zakupaca u centru – tako da je ovaj modni performans zapravo prilika za posjetitelje da vide uživo modnu ponudu centra na gradskim ulicama i dobiju inspiraciju za shopping“, izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Prepoznatljiv kao predvodnik u modnim, ali i društvenim trendovima, Arena Centar ove sezone Stilske igre diže na višu razinu zahvaljujući Instagram kreativnom natječaju koji će razveseliti sve njihove posjetitelje. Specifičnost projekta je izravna komunikacija s publikom koja je prošle godine u šest gradova u kojima je održana modna revija: točnije u Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Varaždinu, Čakovcu i Samoboru izazvala odlične reakcije. Zato će se ove sezone svi ljubitelji mode moći uključiti u Stilske igre putem Instagrama, a najboljeg očekuje Tod’s torba koju poklanja XYZ Premium Fashion Store. Iz Arena Centra poručuju kako žele biti inovativni i drugačiji, a prije svega žele svojim posjetiteljima pružiti zabavno i ugodno iskustvo te drugačiji doživljaj mode.