Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

‘Stisnu’ i zagriju tijelo

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  ‘zimski’ model Solidea čarapa opisuju ih kao ‘nešto najbolje što su ikad probale’!

S novom godinom kreću i nove odluke, a jedna od takvih je da hrpu hulahupki od kojih nosite u kombinaciji sa steznicima zamijenite jednim/ najbolje s dva para Solidea hulahupki koja savršeno oblikuju tijelo, svojom kompresijom djeluju na cirkulaciju i vene, ali i imaju mogućnost zagrijavanja tijela.

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  ‘zimski’ model Solidea čarapa opisuju ih kao ‘nešto najbolje što su ikad probale’!

Po čemu su ove hulahupke toliko posebne?

Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  termalne su 70 denske hulahopke gustog tkanja s visokim strukom do ispod grudi, s posebno prilagođenom elastičnom pasicom koja sprječava pomicanje te savršeno prianja uz tijelo. Zahvaljujući posebnim elastičnim trakama podupiru lumbalni dio leđa, pomažu u pravilnom držanju tijela, definiraju bokove,  podržavaju i podižu stražnjicu te oblikuju struk za savršenu siluetu.

70 denske hulahopke, uravnotežene kompresije 12/15 mmHg. FIR niti sadrže mineralni aditiv koji, stimuliran prirodnom toplinskom energijom tijela, vrši pretvorbu iste u infracrvene zrake te šalje natrag u tkiva održavajući ugodnu termoregulaciju. Ova akcija u kombinaciji sa stupnjevitom kompresijom, smanjuje celulit i poboljšava mikrocirkulaciju. Zbog njihove uravnotežene kompresije, efikasno sprečavaju patološka stanja vena, te lijepo oblikuju noge. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

Gdje kupiti? U boljim ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr

Model: Ana Lea Janžić

Foto: Nikola Zoko

Više

Trendovi

Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi...

Savjeti stručnjaka

Kod jačih i pretilih ljudi celulit je svakako puno vidljiviji. Međutim, celulit se javlja kod žena svih vrta građa, a procjenjuje se da oko...

Fashion report

Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke.

Fashion report

Kad je o kompresivnim čarapama riječ one nisu samo klasični modeli u boji kože rezervirani za nošenje ispod hlača ili odabir starijih gospođa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.