Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Stižu prve ogrlice iz Anka jewelry radionice, a nose i snažno ime – Name of a Goddess

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova ukrašena neobrađenim herkimer dijamantom poludragim kamenom. Ovo je ujedno prvi puta da Anka jewelry u svojoj ponudi, uz dosadašnje prstenje, narukvice i naušnice, ima i ogrlice.

Kolekcija Name of a Goddess posvećena je svima onima kojima treba vjetar u leđa na kojem je i sama začetnica brenda Antonija Ivanković bila zahvalna kada je prije tri godine krenula na svoj kreativni i poduzetnički put. Stoga upravo taj osjećaj Anka jewelry želi utkati u ove ogrlice  – da predan i strastven rad uvijek rezultira osjećajem ponosa i zadovoljstva.

„Otkako sam se odvažila da krenem putem ostvarenja svojih snova s brendom Anka jewelry, naučila sam da trebamo sami sebi biti na prvom mjestu. Zbog toga je ovoga puta kolekcija cijela u 14k zlatu jer je on simbol prvog mjesta i svijetli najjače. Tu je dodatno i herkimer dijamant kao podsjetnik da ne treba odustajati od svojih ciljeva i snova. Njegova simbolika je u tome da daje dodatnu inspiraciju i vjeru u sebe onome tko ga nosi. Stoga izaberite prvo slovo svog imena ili ponesite sa sobom imena svojih bližnjih“, poručila je začetnica brenda Antonija Ivanković.

Osim što su idealan podsjetnik na vlastite vrijednosti, ambicije i ciljeve, ogrlice iz kolekcije Name of a Goddess su i odličan izbor za poklon. Ako se ogrlica s početnim slovom imena pokloni voljenima, majci, prijateljici ili voljenoj osobi, tada se uvijek i svuda svoje najdraže nosi uz sebe i ima ih se blizu. Simbolično, kada se nosi, privjesak radi dužine ogrlice visi tik uz srce.

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene. Tako svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Nova kolekcija Name of a Goddess brenda Anka jewelry može se potražiti na internetskoj stranici brenda ili naručiti putem Instagram profila po cijeni od 99 eura, a uskoro i u Babushka storeu (Vlaška ulica 7, Zagreb).

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.