Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Što boja ruža govori o vama?

Jeste kada pomislili što boja ruža otkriva o vama?

Koja vam je najdraža boja ruža? Jeste li ikada razmišljali zašto vam je npr. crvena draža od nude tonova? Razmislite malo jer iza svakog tona se kriju i vaše karakteristike. Danas vam u suradnji sa Studiom Marijanis donosimo što boje ruža govore o vama!

1. Ruž boje mesa, nude

Ovakve boje ruževa vole žene koje su jednostavne, pristupačne, samopouzdane i opuštene. Žele da ih se shvati ozbiljno, praktične su i organizirane, tako da ne žele gubiti vrijeme na eksperimente.

Pristaju najviše ženama tamnije puti. Svjetlija put većinom ne podnosi nude nijanse jer ne istaknu usne na pravi način, već cjelokupan izgled bude blijed.

girl-1037884_1920

2. Ružičaste/koraljne boje

Vesele osobe koje vole isticati svoju romantičnu stranu. Decentne, ali zaigrane. Simbol suptilne ženstvenosti i osoba koje znaju uživati u životu.

Pristaju najviše ženama svjetlije do srednje tamne puti. Najbolji izbor za proljetne i ljetne lookove jer naglašavaju svježinu cjelokupnoga izgleda.

Hidrokolor Absolute ruž za usne

3. Crvene boje

Crvene nijanse znak su odvažnosti i samopouzdanja. O svojim vlasnicama govore da su strastvene, senzualne i pune energije. Žene koje znaju što žele i ništa ih neće spriječiti da to ostvare.

Pristaju svim bojama tena, vječni klasik koji svaku ženu pretvori u glamuroznu divu.

ruz osmjeh

4. Smeđe boje

Idealne su i za dnevne i za večernje varijante, a odaju osobe koje vole pustolovinu i isprobavanje novih stvari u životu. S druge strane, pomalo su tajanstvene i čak mogu djelovati previše ozbiljno.
Pristaju svim bojama tena, a najviše ih vole poslovne žene.

Couleur Caramel ruž

5. Ljubičaste boje

U posljednje vrijeme jako popularne. Ove nijanse boja su jako upadljive i najrjeđi izbor u svakodnevnim situacijama. Prava stvar za trendseterice i pripadnice ljepšeg spola koje žele djelovati samouvjereno i samostalno.

Pristaju svim bojama tena, ali uz odgovarajući make up na očima. Ne naglasimo li oči sjenilima, možemo izgledati pomalo neukusno.

Anja Mihaljević

Ne propustite

Horoskop

Koliko li ste puta pomislile, pogotovo u trenucima kada vas vaša mama izludi, da nikada nećete biti mama poput nje!

Duh i tijelo

Prema riječima psihologa koji proučavaju “govor tijela”, poza koju ljudi zauzimaju prilikom sjedenja mnogo govori o njihovim namjerama.

Suncokreti na oblacima

Obrazac ponašanja „praviti se lud“ mi je postao izuzetno iritantan i sve ga više primjećujem.

Duh i tijelo

Intenzitet svakog temperamenta i njihov omjer određuju psihički ustroj pojedinca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.