Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Što boja vaše torbice govori o vama?

Profinjen dizajn, ručni rad, najviši ekološki standardi i ultimativna praktičnost obilježja su svih Chic IB torbi.

Upravo je izašla nova kolekcija Chic IB Bags torbica zadarske dizajnerice Ivane Bičanić. U osmišljavanju novih modela otišla je korak dalje od svojih klasika, začinivši ih pomakom poput perja, logotipa, zakovica i upečatljivih slogana.

Profinjen dizajn, ručni rad, najviši ekološki standardi i ultimativna praktičnost obilježja su svih Chic IB torbi. Uvijek bogata kolorita, ovaj put kolekcija sadrži tirkizne, ružičaste, narančaste, bijele i zelene tonove torbi.

Ako se pitate koju boju torbe odabrati, poslušajte svoje šesto čulo – ono nikad ne griješi.

Međutim, jeste li se zapitali zašto uvijek birate istu boju? Psiholozi tvrde da se izbor boja modnih dodataka može povezati s našom psihološkom strukturom.

Bez obzira na to birate li boju torbe prema raspoloženju u kojem trenutačno jeste ili pak prema onome u kojem želite biti, provjerite što psiholozi kažu da vaša omiljena boja govori o vama.

Tirkizna

Boja smirenosti i jasnoće, tirkizna stabilizira emocije i povećava empatiju i suosjećajnost. Pobuđuje mir, potiče koncentraciju te pročišćuje um. Tirkizna kreira ravnotežu, koja otvara put prema duhovnom rastu. Biraju je empatične, smirene osobe bogatog duhovnog života.

Ružičasta

Boja ljubavi i radosti, ružičasta je ublažena crvena, puna nježnosti i suosjećanja. Ona je razigrana, prijateljska, podržavajuća. Vrlo je ženstvena i potiče romantična raspoloženja. Biraju je tople, ljubazne, pozitivne osobe optimističnog pogleda na život.

Zelena

Boja harmonije i zdravlja, zelena je velikodušna, opuštajuća boja koja revitalizira um i tijelo. Balansira naše emocije i daje nam osjećaj sigurnosti. Osim toga, opskrbljuje nas s potrebnom dozom sreće na putu blagostanja i uspjeha. Biraju je hrabre, otvorene, pozitivne osobe.

Narančasta

Boja entuzijazma i emotivnosti, narančasta isijava toplinu i radost. Optimistična je i inspirativna, potiče spontanost i pozitivan pristup životu, baš kao i emocionalnu snagu. To je boja društvene komunikacije i kreativnosti, a biraju je upravo takvi pojedinci.

Crna

Boja moći i profinjenosti, crna je nevjerojatno snažna boja koja zrači autoritetom te izaziva osjećaj sigurnosti i zaštite. Njezina misterioznost je i zavodljiva, pa se upravo zbog toga smatra bojom elegancije i seksepila. Crna je odličan izbor za sve formalne prigode.

Budući da niti jedan dan nije isti, ni vi niste svaki dan iste. Ako pri kupnji nove torbice posegnete za opet istom bojom, predlažemo da odaberete ipak neku drugu. Zatrebat će vam za sve one dane kad poželite biti drugačiji nego inače.

Više

Zanimljivosti

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali ostaju uvijek IN – a jedan od takvih je jeans ili traper.

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Fashion report

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.