Što boje vašeg doma govore o vama?

Veza između boja u interijeru i osobnosti stanara od velikog je značaja, dok će izbor dizajna puno reći o tome kakav stil preferirate, odabir boja pokazat će ponešto i o vašoj osobnosti.

Crvenu boju najčešće izabiru ambiciozni, ali i oni s otvorenim i jednostavnim naravima koji vole život. Prikazuje snagu, aktivnost, moć te želju za isticanjem.

Vodotehnika radijator-CROSS TRICOLOR

Bijela je simbol čistoće i nevinosti. Ako ste izabrali bijelu znači da ste vrlo pedantni, a kod uređenja interijera to može značiti da žudite za jednostavnošću, a ponekad i za savršenstvom.

Narančasta je vrlo “društvena” pa njena energija poboljšava komunikaciju. Idealna je za korištenje u dekorativne svrhe jer potiče osobe na priču te inspirira i sugerira dobro raspoloženje. Narančasta pokreće optimizam.

Žuta boja je intenzivna i prodorna te podiže dobro raspoloženje, stimulira mentalne aktivnosti i stvara pozitivnu energiju. Podsjeća na sunce tako da odmah daje dojam vedrine i svjetline.  Žutu obično biraju oni s mudrom ličnosti te osobe s dobrim i snažnim smislom za humor.

Plavu boju najviše vole stabilne i smirene osobe. To je boja mora i često se povezuje s osjećajem mira. Za osobe koje vole plavu boju kaže se da brzo sklapaju prijateljstva, ali i da ih okolina voli i cijeni.

Tepih centar

Zelena je boja harmonije i ljubavi. Podsjeća na prirodu koja umu daje osjećaj ugode i ravnoteže. Osobe koje preferiraju zelenu najčešće vole stabilnost i izuzetno su uravnoteženi.

Crna je najdraža realistima koji uvijek moraju imati kontrolu. Njihov realističan pogled na svijet potpiruje njihov pesimizam.  Crnu boju najčešće vole umjetničke duše i intuitivne osobe.

Möbel Land

Smeđa boja simbolizira snagu, stabilnost, toplinu i udobnost. Obožavatelji smeđe boje ne osjećaju potrebu za ekstravagancijom, izrazito su pouzdani i  štedljivi. Vole stvari točno takve kakve jesu i nisu skloni promjenama.