Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Što emotikoni znače u opisima profila?

U slučaju da ste bili u zabludi oko značenja voća na profilima, nadamo se kako vam je sada jasnije te da smo vam olakšali put prema muškarcu snova.

Ljeto je vrijeme avantura. Vrijeme kada brige ostavite iza sebe, a otvorite se upoznavanju novih ljudi, ljubavnim avanturama i slatkim morskim poljupcima. Stvaraju se nezaboravne uspomene i divlje noći. Samo za razliku od prije, sada prvo te muškarce škicate na aplikacijama za dejtanje, procjenjujući vrijedi li im se javiti, a zbunjujući opisi u njihovim profilima ponekad ne pomažu baš. Pogotovo ako ste novi u svijetu online dejtanja.

Trenovi dolaze i odlaze preko noći, način izražavanja, sleng, na društvenim mrežama i aplikacijama je potpuno drugačiji od onoga što govorimo uživo pa nije niti čudo ako ste zbunjeni. Nećemo vam lagati – i mi smo se našli u situacijama kada bismo istraživali razna značenja od skraćenica do emotikona.

Ako ste vi jedna od onih koja je prije nekoliko godina jednostavno ažurirala status na svom Facebook profilu kako biste svojim bližnjima i prijateljima dali do znanja da ste u vezi ili simpatiji da ste solo, mi smo tu kako bismo vas uveli u značenje raznih znakova u opisima profila.

Što voće radi u opisu profila?

Listajući po profilima potencijalnih partnera/ica sigurno ste primijetili kako mnogi od njih imaju neku vrstu voća u svom opisu. To voće je najvažnija stavka pri takvom upoznavanju, a čim pohvatate konce, vrlo brzo ćete znati koga tražite.

Trend voća je započeo na Snapchatu i to 2016. godine. Stvorila ga je još uvijek nepoznata grupa mladih ljudi, točnije generacije Z. Nije dugo trebali da se odgonetnu tajni kodovi kojeg su na kraju počeli koristiti gotovo svi aktivni na dejting aplikacijama.

Recimo, ako ste vidjeli emotikon trešnje na nečijem profilu to znači da je ta osoba u vezi. Borovnica je s druge strane potpuna suprotnost i daje do znanja slobodu. Ananas je ono između, komplicirani odnos, a malina znači da se osoba ne želi vezati. Jabuka je znak zaruka, banana braka, a avokado ističe kako je baš ta osoba bolja polovica.

No, to nije sve. Jagoda govori kako osoba ne može pronaći onu savršenu za sebe, a limun je rezerviran za one vječne samce koji niti ne žele vezu. Nasuprot tome, grožđica je znak da osoba želi udati za svog partnera.

Eto, u slučaju da ste bili u zabludi oko značenja voća na profilima, nadamo se kako vam je sada jasnije te da smo vam olakšali put prema muškarcu snova.

Više

Zdravstveni karton

Postoje namirnice koje bi trebali svakodnevno imati na meniju želimo li imati zdrave oči i odličan vid.

Gastronomija

Zdrav i dug život zahvaljujući kombiniranju boja u prehrani.

Gastronomija

Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.