Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Što govore vaše skrivene seksualne fantazije?

Maštanje može biti itekako zabavno, a najbolja stvar je to što ništa nije zabranjeno i baš sve je moguće.

Baš poput muškaraca i žene imaju svoje skrivene seksualne fantazije. Iako se većina njih možda nikada neće ostvariti, uzbudljivo je sanjati i maštati. Maštanje može biti itekako zabavno, a najbolja stvar je to što ništa nije zabranjeno i baš sve je moguće.

Možda volite vezivanje, maštate u seksu u troje ili da ste vi domina čijim željama poslušni „rob“ udovoljava. Ipak nije to samo nevino maštanje jer stručnjaci kažu kako ljudi uz pomoć mašte prikrivaju pravu prirodu i stvarne želje.

Pročitajte sami sebe i saznajte što vam poručuje mašta.

Zamišljate seks drugog para

Ako u vašu maštu uvlači misli o seksu nekog drugog para, vama poznatog ili ne, psiholozi kažu da se možda radi o kompetitivnosti. Potencijalno ste ljubomorna osoba ili možda samo znatiželjna. Stručnjaci savjetuju da ono što maštate da oni rade jednostavno prenesete u svoj krevet i uživate!

Zamišljate da netko gleda vaš seks

Jeste li ikad maštali o tom da vas stranci gledaju dok vodite ljubav, vi ste pomalo ekshibicionist. Ipak, bojite se pokazati svoju divlju stranu jer nije u potpunosti društveno prihvatljivo. Ali svoju maštariju možete ispuniti samo ako partneru priznate želje, tko zna možda se iznenadite. Ako trenutno niste u vezi, priuštite si seks sa strancem uz zaštitu. To će biti dovoljno slično.

Volite podčinjavanje

Maštate o grupom seksu gdje ste vi samo objekt, a muškarac radi sav posao. To je maštarija većinom nesigurnih osoba koje se boje preuzeti inicijativu. Savjet stručnjaka je da se razgovara sa partnerom i ponekad pokuša ispuniti i poneku njegovu želju.

Vi ste domina

Ovo je česta fantazija. Zamišljate da svoju drugu polovicu kontrolirate u potpunosti, ona vas sluša i odrađuje sve vaše želje. Stručnjaci kažu da o ovome često maštaju žene koje u stvarnom životu seks povezuju isključivo s emocijama. Upravo zato u mašti postaju divlje i gotovo životinjske. Preuzmite inicijativu i zabavite sebe i partnera, vjerojatno neće imati ništa protiv.

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.