Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Što je ljeto bez japanki?!

Moderan izgled i odlična kvaliteta ujedinjeni s udobnošću te srećom i slobodom za stopala glavne su karakteristike Havaianasa koji slovi za najveći i najpoznatiji brand u svijetu japanki.

Havaianas Slim neodoljiva je linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. U ovoj verziji Havaianasice dolaze u paleti boja koja će zadovoljiti ukuse mnogih ljubitelja ovog branda.

Linija japanki Havaianas Slim zadržala je sve napredne karakteristike koje krase brand Havaianas: izrazito su udobne, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi od otporne gume, vaše omiljene Havaianasice se neće klizati te će vašu nogu držati stabilnom.

Zaboravite na japanke užarene od sunca te ih bezbrižno ostavite na plaži budući da se zbog posebnog materijala ne zagrijavaju i ne povećavaju na suncu, nego zadržavaju svoj početni oblik. Uz Havaianas vaša će se stopala osjećati slobodno i bezbrižno jer ova otporna guma ‘odbija’ neugodne mirise.

Dar čitateljicama – broj 39/40

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 18. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Mirela Rastija.

Više

Fashion report

Tradicionalne japanke i popularne natikače sada su obavijene sintetičkim krznom, čineći ih idealnim partnerima za održavanje topline i udobnosti stopala tijekom hladnih mjeseci.

Kućni ljubimci

Ljubitelji i vlasnici pasa pri planiranju ljetnog godišnjeg odmora zasigurno se susreću s nizom izazova.

Fashion report

Havaianas, ikonični brazilski brand obuće poznat po svojim živopisnim i udobnim japankama, s ponosom objavljuje lansiranje svoje najnovije kolekcije, "You Milano".

Fashion report

Za ljubitelje elegancije, Havaianas je kreirao Slim Brasil Logo kolekciju koja donosi tanje remenčiće i sofisticirani dizajn.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.