Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Što je online coaching?

Online coaching omogućava vam da uz stručnu podršku iz udobnosti svoga doma ili ureda ostvarite ono što želite. Sve što trebate je volja i internet veza!

Online coaching omogućava vam da uz stručnu podršku iz udobnosti svoga doma ili ureda ostvarite ono što želite. Sve što trebate je volja i internet veza!

Zašto coaching?

Vaš pogled na vlastite mogućnosti, način na koji doživljavate sebe, svoje vrline i mane određuje što možete, a što ne možete. Najčešća prepreka u ostvarenju onoga što želimo sami smo sebi. Način na koji doživljavamo sebe i svoje mogućnosti velikim djelom formiran je pod utjecajem raznih okolnosti i situacija, obitelji i društva.

Svakodnevni život, obaveze, navike i obrasci ponašanja, posao ili ljudi s kojima ste okruženi iz dana u dan mogu pridonijeti osjećaju kako je način na koji živite jedina mogućnost.

Istina je da je to samo jedna od mogućnosti! Vjerojatno ste bili u situaciji kada ste imali problem koji vam je izazivao veliki stres, a kada ste ga ispričali prijatelju, on vam je dao drugačiji pogled na situaciju. Osjetili ste olakšanje i s novim entuzijazmom ste pristupili situaciji i pronašli rješenje. To je jedan od ciljeva coachinga jer pristupanjem situaciji na drugačiji način otvarate vrata mnogobrojnim rješenjima koja dosadašnjim načinom razmišljanja niste mogli vidjeti.

Tko je coach?

Coach je za razliku od vašeg prijatelja potpuno objektivna osoba. Vaš prijatelj iako vam je u nekoj situaciji i pomogao često ne može biti objektivan jer prijateljski odnos ima drugačije vrijednosti. Coach je stručna i educirana osoba koja zna slušati i poznaje tehnike kojima će vam olakšati da vidite razne mogućnosti.

Dobar coach zna kako vi imate sve potrebne odgovore u sebi i naučit će vas i osnažiti da ih pronađete. Kada imate odgovore, imate i bezbroj rješenja. Pronalaskom rješenja uvećavate samopouzdanje. Samopouzdanje olakšava donošenje odluka i korak po korak ostvarujete svoj cilj!

Iskustva korisnika pročitajte ovdje.

Što je coaching?

Coach će vas naučiti procese i tehnike kojima ćete objektivno i s odmakom naći vlastiti način kojim ćete doći do cilja. Istovremeno coachingom ćete naučiti sudjelovati u svakom koraku na putu ka cilju što je jednako važno, ako ne i važnije. Naučiti ćete svjesno izabrati svoju reakciju na situacije u kojima se nalazite. Sloboda i samopouzdanje nalazi se u znanju kako ste vi ti koji birate i utječete na ishod.

Kada mi coaching može pomoći?

Imate cilj koji ne znate kako ostvariti? Ne možete se odlučiti što izabrati? Želite karijeru i skladnije odnose? Promijenili ste posao ili partnera i stvari su se nakon nekog vremena vratile na staro? Želite nešto više i bolje, a ne znate što je to? Osjećate se izgubljeno? Javite se na coaching i pronađite vlastite odgovore! Rezervirajte svoj termin putem obrasca.

 

„Život nije problem koji treba riješiti, već iskustvo koje treba imati.“

Alan Watts

Autorica Ivana Songcertificirani trener i intervenor za gluhoslijepe osobe.

Pročitajte još

Duh i tijelo

Ja volim svoj život i zapravo ne želim drugačiji?!

Duh i tijelo

Zamislite nekoga koga volite najviše na svijetu.

Duh i tijelo

Volim vjerovati u najljepše u ljudima. Toliko je prekrasnih stvari proizašlo iz ljubavi prema životu.

Duh i tijelo

Pamtim priču s jedne edukacije i rado je se sjetim  jer odlično dočarava koji su razlozi mnogih obrazaca ponašanja.

Advertisement