Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
crvena haljina
crvena haljina

Fashion report

Što je prosinac bez crvene!?

Crvena boja ostavlja snažan dojam, a možete je nositi na svakoj vrsti dočeka, pa zašto ne i na vlastitoj kućnoj zabavi!?

Crvena je boja strasti, ljubavi, ali i božićnih blagdana, stoga u prosincu opravdano dolazi u modni fokus. Ona djeluje raskošno i odlično pristaje svim ženama, važno je samo da odaberete pravu nijansu crvene uz svoju put.

Poznato je kako je u vrijeme krize najprodavaniji artikl crveni ruž, upravo zato što podiže raspoloženje i samopouzdanje.

Stoga ako želite zablistati, odjenite crvenu haljinu, a sve ostalo neka bude minimalistički i osjećajte se kao glavna zvijezda večeri. U slučaju da niste toliko hrabri odaberite crvenu bluzu ili običnu majicu koju možete kombinirati u bezbroj kombinacija – uz suknju, traperice, ispod prsluka ili samostalno.

guess crveno

Guess

Osim što je efektna, crvena boja na Novu godinu smatra se sretnom. Nova godina je zasigurno jedan od datuma za koji se veže najviše običaja i raznih malih rituala, uglavnom u vezi s romantikom. Prema jednom običaju, želite li sreću u predstojećoj godini, Novu godinu biste prvo trebali čestitati osobi suprotnog spola.

Crvena boja ostavlja snažan dojam, a možete je nositi na svakoj vrsti dočeka, pa zašto ne i na vlastitoj kućnoj zabavi!? Međutim, naravno da je najvažnije crveno donje rublje.

Talijanska čipka, mekani baršun i visokokvalitetne saten tkanine dominiraju ovom raskošnom kolekcijom i daju joj dodatnu dozu luksuza. Zavodljivo donje rublje iz Palmersove linije “Magnificence” i visokokvalitetne spavaćiće iz serije “Prestige Nights” rađene su od čiste svile i savršeno prenose božićni duh jer čine spoj raskošnih blagdanskih boja i najfinijih materijala.

crveno rublje

Pročitajte još

Fashion report

Za vrijeme hladnih dana važno je da odjeća i obuća koju nosimo bude udobna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio...

Putovanja

I u Kini je crvena boja simbol jednog od najjačih ljudskih osjećaja – ljubavi.

Horoskop

Prosinac započinje direktnim kretanjem Neptuna te potpunom pomrčinom Sunca u vrijeme mladog Mjeseca u znaku Strijelca.

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Advertisement