Što je to senzualno tuširanje?

Onako kako obožavate i vi i vaša koža. Sigurno, prirodno, kremasto i zdravo, bez isušivanja, čuvajući kožu, njezinu mekoću i hidrataciju. Mirisno i senzualno s notama koje vas vode u svijet topline, sunca i nježnosti. Sjajno i blistavo, onako kako izgleda zdrava i prekrasna koža.

”Ti me upotpunjuješ…”

Još od nastanka Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja, koža je tražila nježno tuširanje koje bi svojom mirisnom čarolijom upotpunilo njegu ovim očaravajućim kultnim uljem. Savršeno iskustvo tuširanja od sada isprobajte uz novi NUXE Prodigieux® huile de douche Uljni gel za tuširanje.

Ovaj kremasti gel pretvara iskustvo tuširanja u nevjerojatan doživljaj za sva osjetila, uz savršen osjećaj sigurnosti za našu kožu. Otkrijte njegovu dragocjenu, presijavajuću uljnu teksturu poprskanu zlatnim bisernim česticama, koje se u dodiru s vodom pretvaraju u iznimno finu pjenu. Njegova formulu nježno čisti kožu bez isušivanja i pruža koži osjećaj poput svile, a sanjivi miris koji čini tuširanje iskustvom punim užitka.

Prodigieux_2015-105

Zašto Prodigieux® huile de douche izaziva ovisnost?

  • Sedefasta tekstura ulja poprskana bisernim česticama zlatnog sjaja.
  • Fina pjena koja nastaje u dodiru s vodom
  • Slastan miris Prodigieux® linije inspiriran Čudesnim suhim uljem
  • Nježna formula bez sapuna i isušivanja, zahvaljujući biljnoj čistećoj bazi
  • Bogato ulje slatkog badema koje hrani i čuva kožu
  • Svilenkast odsjaj na koži nakon tuširanja

Obilje luksuza i glamura u gelu za tuširanje koji se topi na koži jednostavno izaziva ovisnost… Božanstveno mirisan i s nježnim, diskretnim zlatnim sjajem, ovaj uljni gel će nježno, ali temeljito očistiti kožu, omekšati ju i pripremiti za njegu koja dolazi. Uz diskretan zlatni sjaj, baš poput Huile Prodigieuse® Or zlatne varijante suhog ulja, ostavlja na koži nježan i diskretan sjaj, a kožu čistom i hidratiziranom, bez isušivanja.

Jeste li čuli za slojevito nanošenje mirisa?

Radi se o malom triku kako da vaš omiljeni miris potraje što dulje, a novi Prodigieux® Huile de douche Uljni gel za tuširanje je upravo kao stvoren za to. Natopite sva osjetila njegovom nevjerojatnom mekoćom i kultnim mirisom pod senzualnim tušem.

Nježan miris i osjećaj mekoće nakon tuširanja dodatno naglasite čudesnim kapima Huile Prodigieuse® suhog ulja, a završni dodir mirisu daje očaravajuća maglica Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema.