Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Što kada čekate blizance ili su djeca jedno drugome do uha?

Čekate blizance ili imate dvoje djece male dobne razlike? U Baby Centru pronađite Cybex Gazzele S – savršeno rješenje za obje životne situacije.

Čekate blizance ili imate dvoje djece male dobne razlike? U Baby Centru pronađite Cybex Gazzele S – savršeno rješenje za obje životne situacije.

Kod blizanaca logično je razmišljati o svim onim slatkim stvarima koje se kupuju za dvoje. Ali kad čekate drugo dijete, pogotovo ako je razmak malen, imate već dovoljno stvari od starijeg brata ili sestre: posteljina za bebu, odjeća, igračke… No, zašto si ne bi olakšali život i nabavili kolica za dvoje te uživali opušteno u svim čarima roditeljstva?

Idealna kolica za takve roditelje su CYBEX kolica za dvoje Gazelle S  koja se mogu opremiti  s dvije košare i s dva sjedala, ovisno o vašim potrebama. Gazelle S kolica se mogu koristiti na više od 20 načina, u različitim konfiguracijama. Ako imate jedno dijete, a već planirate drugo, Gazelle S namješta se u kompletu s jednom košarom i dva moguća sjedeća mjesta. A ako imate samo jedno dijete, lako namještate samo jedno sportsko sjedalo ili košaru. U slučaju kada trebate postaviti autosjedalicu na kolica – nikakav problem! A za gradsku šetnju do tržnice ili trgovine – moguće je postaviti i neobičnu shopping košaricu za potpuni stil.

Cybex Gazelle S izuzetno su udobna kolica – imaju amortizaciju na sva četiri kotača, kao i u okviru kolica, za apsorbiranje udaraca na neravnom terenu. Značajke poput neovisne prilagodljive potpore za leđa i noge, velike nadstrešnice s mrežnim prozorom i prilagodljive ručke koje se namještaju samo jednom rukom, osiguravaju udobnost i djetetu i roditelju.

U takvoj situaciji se našla i Sarah Josipović, mlada mama, koja je ovo ljeto provela radno organizirajući festivale uz dvoje djece koje nije ispuštala iz vida.

U Baby Center trgovinama možete saznati više o ovim kolicima i već na samom početku planiranja obitelji olakšati si svakodnevicu.

Ne zaboravite, svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Više

Zanimljivosti

U Baby Center po kolica koja će zadovoljiti sve vaše želje. Uz super ljetne popuste!

Zanimljivosti

Uz najveći lanac dječje opreme, Baby Center, bit ćete spremni za nezaboravno ljeto.

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Zanimljivosti

Aktivnosti preobražavanja, odnosno preodijevanja, izmjena lica, kretnji, izražavanja emocija, djecu vesele i potiču ih na stvaralaštvo i produktivnu igru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.