Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
prijatelji
prijatelji

Seks i osjećaji

Što kada se zaljubite u prijatelja?

Stupanjem u romantičnu vezu s najboljim prijateljem stječete puno toga, a najvažnije je ono za čime svi potajno čeznemo – bezuvjetno povjerenje.

Svi ljubitelji humoristične serije ‘Prijatelji’ jako dobro pamte njezin kraj kada Chandler i Monica napokon postanu roditelji, a Rachel i Ross, nakon gotovo deset godina, ozakone svoju vezu.

Zaljubiti se u najboljega prijatelja? Zvuči kao neki otrcani ljubavni roman/sapunica. Preispitivanje rizika koji vaše emocije predstavljaju za vaše prijateljstvo  zapanjujući su , ali vi nikako pomoći sami sebi jer su osjećaju tako snažni. Tako jedna od najkontroverznijih pjevačica Miley Cyrus ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona.

Stupanjem u romantičnu vezu s najboljim prijateljem stječete puno toga, a najvažnije je ono za čime svi potajno čeznemo – bezuvjetno povjerenje.

Ipak, ponešto se u takvom odnosu i izgubi.

Saznajte kojih devet stvari možete očekivati ako poslušate svoje srce i upustite se u vezu s prijateljem.

Uvijek znate o čemu razmišlja

Dok  ste bili u vezi s nekim koga znate znatno kraće, morali ste analizirati svaku sitnicu, s najboljim prijateljem ništa ne nagađate. Jednostavno znate.

Pomisao na seks

Nekako zvuči blesavo, bar na početku. Nakon toliko razmijenjenih priča o svim ljudima s kojima ste spavali, sada ste u situaciji da i međusobno budete intimni. Dovoljno vam je ugodno da se kroz smijeh upustite u (ne)spretnu avanturu, sve dok ne nastupi romansa i seks postane vrhunski.

Ono kad želiš da dan traje duže

Sada ste u prilici da radite sve što ste radili kao prijatelji uz brojne, simpatične posve nove stvari, zbog čega ćete se teško razdvajati jedno od drugog, ali važno je da pronađete vremena i za ostale voljene ljude u svom životu.

Zezancija na najjače!

Ako ste oduvijek zadirkivali jedno drugo zbog svojih “bubica”, nećete tek tako prestati s tim, samo što će se sada zadirkivanje vjerojatno završiti poljupcem.

Bojite se

Bojite se da ćete izgubiti najvažniju osobu u svom životu. On je i vaš prijatelj i vaš partner. Nije neuobičajeno da se zaokupite mišlju da vaša veza možda neće uspjeti. Potražite savjet neke druge drage osobe, to će vas sigurno umiriti.

Planiranje večere lakše nego ikad

Budući da ste navikli dijeliti obroke jedno s drugim, neće vam biti naporno planiranje zajedničke večere, makar se radilo o jednostavnom naručivanju iz lokalne pizzerije. I najvažnije, nećete razmišljati o tome kako izgledate dok jedete.

Posvađat ćete se i prije nego što mislite

Nikada vas neće biti strah da drugoj osobi kažete točno kako se osjećate. Ako ste ljuti, postoji manja vjerojatnost da ćete to kriti jer ste navikli najboljem prijatelju reći baš sve.

Počet ćete razmišljati o izgledu

Već vas je vidio u raznim izdanjima i pred njim ste uvijek bili opušteni. Poželjet ćete biti privlačniji i uživat ćete u tome!

Vrijedi!

Nema jačih veza od onih koje vežu dvije osobe koje se vole, koje daruju smijeh, brigu i podršku jedna drugoj. U životu ćete donositi odluke koje će vam se na prvi pogled činiti suludim, ali poslušajte svoje srce.

Pročitajte još

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Život u dvoje

Veza vam je krenula u krivom smjeru? Završila na posve pogrešan način? Vrijeme je da naučite gdje točno griješite i kako to popraviti!

Duh i tijelo

Bezbroj je varijacija na temu, ali poanta je da se stvari stalno mijenjaju.

Život u dvoje

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, male laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode.

Advertisement