Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Što mirisi u vašem domu govore o vama

Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju.

Volite li više miris svježeg limuna ili opuštajući miris lavande? Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju. Napominjemo uvijek koristite prirodne osvježivače prostora!

Limun

Žene koje vole svjež miris limuna vole i da im je kuća uredna i organizirana. One preferiraju namještaj bijele ili neke druge svijetle boje te imaju aktivan pristup životu. Pored toga, one vole boraviti na otvorenom, često ih možete vidjeti da trče ili u šetnji za vrijeme zalaska sunca. Ako učite za ispit ili pišete seminarski ili neki drugi znanstveni rad, miris limuna vam može pomoći da održite koncentraciju, smanjite stres i greške prilikom tipkanja i to za 50%!

Naranča

Miris ovog citrusa privlačan je ženama koje su hirovite i kreativne. Iako njihova kuća nije uvijek besprijekorna, ona je uvijek topla i privlačna. Ako ste pod stresom ili ste tužni, ovaj miris je baš za vas – studije pokazuju da miris Naranče pomaže ljudima da budu pozitivni i smireni.

Lavanda

Ljubitelji lavande često rade u  stresnom okruženju te obožavaju opuštajući miris ovog ljubičastog cvijeta. Oni pokušavaju “žonglirati” u više životnih područja kao što su posao, obitelj i kućanske odgovornosti, a na kraju dana vole se opustiti uz dobru knjigu i čašu vina. Lavandu su koristili čak i stari Grci i Egipćani i to prvenstveno zbog njenog umirujućeg djelovanja.

Cvjetni mirisi

Dame koje vole slatke cvjetne mirise često su romantične duše. Raznježe se na ljubavne priče, obožavaju “stare” filmove i svim srcem vjeruju u ljubav na prvi pogled. Njihov dom je udoban i prepun toplih boja. Mnogi ljubitelji cvjetnih imaju jaku vezu s prijateljima i obitelji, a poznati su po svom optimističnom i brižnom stavu.

Autor: minimagazin.info

Ne propustite

Moj dom

Kuhinjski moljci su kućne štetočine koje liježu jaja u suhim prehrambenim proizvodima. Oni uglavnom dolaze u vaš dom iz zaraženih skladišta sa žitaricama.

Moj dom

Svaka svijeća u Motion Candles je ručno rađena od sojinog voska, pružajući tako ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim svijećama na bazi parafina.

Moj dom

Kako bi se riješili neugodnih mirisa ili ih barem ublažili pokušajte s nekoliko jednostavnih trikova koji doista djeluju.

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.