Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Što mirisi u vašem domu govore o vama

Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju.

Volite li više miris svježeg limuna ili opuštajući miris lavande? Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju. Napominjemo uvijek koristite prirodne osvježivače prostora!

Limun

Žene koje vole svjež miris limuna vole i da im je kuća uredna i organizirana. One preferiraju namještaj bijele ili neke druge svijetle boje te imaju aktivan pristup životu. Pored toga, one vole boraviti na otvorenom, često ih možete vidjeti da trče ili u šetnji za vrijeme zalaska sunca. Ako učite za ispit ili pišete seminarski ili neki drugi znanstveni rad, miris limuna vam može pomoći da održite koncentraciju, smanjite stres i greške prilikom tipkanja i to za 50%!

Naranča

Miris ovog citrusa privlačan je ženama koje su hirovite i kreativne. Iako njihova kuća nije uvijek besprijekorna, ona je uvijek topla i privlačna. Ako ste pod stresom ili ste tužni, ovaj miris je baš za vas – studije pokazuju da miris Naranče pomaže ljudima da budu pozitivni i smireni.

Lavanda

Ljubitelji lavande često rade u  stresnom okruženju te obožavaju opuštajući miris ovog ljubičastog cvijeta. Oni pokušavaju “žonglirati” u više životnih područja kao što su posao, obitelj i kućanske odgovornosti, a na kraju dana vole se opustiti uz dobru knjigu i čašu vina. Lavandu su koristili čak i stari Grci i Egipćani i to prvenstveno zbog njenog umirujućeg djelovanja.

Cvjetni mirisi

Dame koje vole slatke cvjetne mirise često su romantične duše. Raznježe se na ljubavne priče, obožavaju “stare” filmove i svim srcem vjeruju u ljubav na prvi pogled. Njihov dom je udoban i prepun toplih boja. Mnogi ljubitelji cvjetnih imaju jaku vezu s prijateljima i obitelji, a poznati su po svom optimističnom i brižnom stavu.

Autor: minimagazin.info

Više

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Moj dom

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh  te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog...

Moj dom

Znate li da je za 2023. godinu osigurano 225 mil. € bespovratnih sredstava za energetsku obnovu nekretnina i ugradnju obnovljivih izvora energije?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.