Što nijedan muškarac ne želi čuti

Muškarci mogu podnijeti svašta, ali i oni imaju granicu preko koje ne žele prijeći. I PMS ne može biti vječna izlika. Postoje stvari koje je najčešće najbolje prešutjeti, koliko god da su istinite i koliko god da je on cool frajerčina koji podnosi “šalu” na svoj račun. Definitivno neke komentare ne žele čuti i ovo pišem kao mali podsjetnik i samoj sebi.

  1. Baš si mamim sinčić

Iako većina muškaraca spada u kategoriju maminih sinova, to nije nešto što žele čuti od vas. Zapamtite, ponekad vaš partner u vama i pronađe poneku karakternu osobinu koja se poklapa s karakterom njegove mame. Prevrtanje očima dok razgovara s mamom tražeći savjet ili odobravanje, nije nešto što želi vidjeti.

  1. Ti tvoji prijatelji!

Bez obzira na to koliko ga volite, dvije su stvari na koje se većinom žalimo, zar ne? Njegova opsjednutost sportom i njegovi prijatelji. Bez obzira na to kakva su ekipa, uvijek ćete mrziti činjenicu da voli izaći s njima, sjetiti se starih vremena i popiti koju! Čak i ako te voli najviše na svijetu, prijatelji su prijatelji i neće ti lako oprostiti to što ih javno ne voliš.

  1. Frend ti je zgodan!

Ni to mu se neće baš sviđati! A ni „kolega ti je zgodan“… Ma ni ono kad komentiraš neku baš zgodnu žensku, jer ga je strah tvoje reakcije, ovisno o danu u mjesecu, ako kaže da je stvarno “mačka i pol”…

  1. Nikad se nećeš promijeniti

Prava ljubav ne znači da voliš neko savršenstvo, nego da znaš živjeti s nečijim manama. Prisjeti se još jednom zbog čega ga voliš, prije nego izgovoriš tu frazu. Ne znam kad se itko zbog nekoga promijenio.

  1. Moramo razgovarati

Razgovor znači „nevolje u raju“. Poznato je da muškarci mrze dramatiziranje, a „moramo razgovarati“ ga baš može razljutiti budući da zna zvučati dramatično. Promijenite taktiku.

  1. Moj bivši…

Bez usporedbi, molimo lijepo. Usporedbe su loše za bilo čiji ego. Ni vama ne bi bilo ugodno da vas cijelo vrijeme mjerkaju, važu i uspoređuju s nekom.

  1. Izgledam li debelo u ovome?

Nemojte ga to pitati jer ga to pitanje jednostavno plaši. Tko zna što će probuditi u vama ako kaže iskreno – užasno!?

  1. Ćelaviš

Muškarci su u prosjeku opterećeni s dvije stvari – svojom obdarenošću i kosom, odnosno vječnim pitanjem hoće li oćelaviti. Sigurno i njega samoga užasava ta činjenica. Pravi je izazov u ovom životnom tempu sačuvati kosu. Ne trebaš ga i ti podsjećati na to da stari. E da, ni centimetre ne spominji…

  1. Bilo je dobro…

Svjesni smo da ne može svaki seksualni čin izazivati vatromete strasti, navale emocija i tko zna čega i da ne može biti baš svaki put savršeno. Ako nemaš što lijepo reći, onda je bolje ne reći ništa.