Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Što pokloniti za rođenje djeteta?

Rođenje djeteta svakom je roditelju najveća sreća, a odabrati savršen poklon bebi ponekad i nije jednostavan posao.

Svibanj je mjesec u kojem slavimo Majčin dan i upravo zato smo ovaj mjesec odlučili posvetiti svim mamama i njihovim bebama.

Rođenje djeteta svakom je roditelju najveća sreća, a odabrati savršen poklon bebi ponekad i nije jednostavan posao. Kako bismo Vam olakšali – imamo nekoliko ideja koje će razveseliti mališane, ali i njihove roditelje.

Evo popisa savršenih poklona za rođenje djeteta!

Jastuk za nošenje

Svi znamo koliko su bebe krhke i koliko ih je bitno pravilno držati pa je jastuk za nošenje beba najsretnije rješenje (i odličan poklon) kada bebu želi pridržati netko iz okoline roditelja.

Odlično je i da ga roditelji imaju kada s bebom dolaze iz bolnice jer su bebe navikle biti u skučenom prostoru. Uz to, kod uspavljivanja bebe bit će im jednostavnije spustiti mališana u krevetić.

Odlično za smirivanje!

Još jedan odličan poklon su njihaljke za bebe koje su sve popularnije jer simuliraju prirodno kretanje ruku dok se umiruje beba. Njihaljke dolaze u raznim stilovima i oblicima, a vrlo su praktične jer ih roditelji mogu staviti primjerice na kuhinjski pult dok u međuvremenu nešto moraju napraviti pa beba uvijek može biti blizu njih.

Za one koji su uvijek u pokretu!

Bliskost s bebom je neprocjenjiva i to zna svaki roditelj. Njihova blizina umiruje i tješi i zato su nosiljke za bebe dobitna kombinacija za roditelje i odlična ideja za poklon. Vrlo važno je da nosiljka prati bebinu građu jer se bebe jako brzo razvijaju i njihova tjelesna težina se stalno mijenja. Marame za bebe najbolji su izbor za nošenje kada je beba jako mala, a kasnije, već oko 9 mjeseca bolja solucija su klokanice za bebe.

Kako odabrati dječja kolica?

Kupovina dječjih kolica je sve, samo ne jednostavna odluka pa ćete kupovinom kolica itekako olakšati svakom budućem roditelju. Izbor je velik, od različitih dimenzija, funkcionalnosti, motiva i boja do različitih brendova.

Mnogim roditeljima je, uz sigurnost, vrlo važna praktičnost pa su idealna ona kolica koja se mogu sklopiti jednom rukom. Najbolji izbor su 3u1 kolica, 2u1 kolica te kišobran kolica.

Sve s ovog popisa i još mnogo toga možete pronaći na portalu KupiMe.hr koji do 1. lipnja ima odlične popuste na sve za bebe.

U ponudi možete pronaći proizvode poznatih brendova poput Bebe Nove, Magic Landa, Bubamare i brojnih drugih.

Zato iskoristite priliku i ne propustite ovu ponudu!

Više

Zanimljivosti

U Baby Center po kolica koja će zadovoljiti sve vaše želje. Uz super ljetne popuste!

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Obitelj

Za sve roditelje koji pokušavaju izbjeći velika, glomazna kolica kako na putovanju, tako i u šetnji gradom, imamo rješenje – sve popularnija kišobran kolica...

Obitelj

Koliko puta ste poželjeli da se možete kretati sa svojom bebom gdje god poželite kroz grad, a da pri tome ne morate isplanirati svaki...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.