Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Image by <a href="https://pixabay.com/users/pixelRaw-153960/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4582914">pixelRaw</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4582914">Pixabay</a>

Događanja

Što ponijeti sa sobom za odličan dan na plaži

Bez brige, pripremili smo za vas popis svih potrepština koje bi vam mogle trebati tijekom jednog dana na plaži. 

Sezona je u punom jeku i već ste isplanirali gdje ćete na godišnji odmor. Jedino što je preostalo je zapravo i otići na željeni odmor, najvjerojatnije negdje na prelijepoj obali Dalmacije i Jadrana. Svaki dan svog odmora želite provesti na plaži, ali počinjete se pomalo pitati: “Što se moram ponijeti sa sobom tako da imam sve što bi mi moglo zatrebati?”

Bez brige, pripremili smo za vas popis svih potrepština koje bi vam mogle trebati tijekom jednog dana na plaži. 

Osnovne stvari

Popis započinjemo s osnovnim stvarima bez kojih se ne bi ni moglo otići na plažu. One svakako uključuju predmete kao vlastiti ručnik ili kremu za sunčanje. Pri apsolutno svakom posjetu plaži vrlo je važno koristiti kremu za sunčanje kako bi se izbjegli razni oblici oštećenja kože od prejakog sunca. Imajte na umu da postoji više vrsta krema za sunčanje s različitim zaštitnim faktorima. Također, neke od krema sadržavaju različite oblike kemikalije koje su štetne vodene biljke i životinje. Stoga, ako ste zaljubljenica u prirodu, obratite pozornost i na taj detalj.

Vodootporne zaštite za mobitele i fotoaparate

Kada ste na nekoj od predivnih plaža, nedvojbeno je da ćete htjeti ovjekovječiti lijep dan i ponekom fotografijom. S druge strane, možda jednostavno ne možete bez mobitela pa tako i na plaži provedete neko vrijeme koristeći ga. Tu će vam zatrebati različite vodootporne zaštite i futrole za mobitel. Plaže na Jadranu većinom su šljunčane ili stjenovite pa će vam zaštita dobro doći i ako vam mobitel slučajno ispadne jer male su šanse da bi preživio tu nezgodu.

Torba za plažu

Torba za plažu gotovo je neizostavan predmet koji morate imate sa sobom. Nude velik broj pretinaca, a modernije imaju čak i izolirani pretinac koji čuva predmete, kao primjerice bocu s vodom, hladne veći dio dana. U torbu možete natrpati sve što vam je potrebno, a ne zauzima veliki prostor ako je ostavite da leži na plaži pored vas.

Regenerator

Dani na plaži mogu biti poprilično nemilosrdni za vašu kosu. Duga izloženost suncu može ostaviti trajne tragove na vašoj kosi, a to je nešto što sigurno želite izbjeći. Također, niti slana voda i vjetar vam definitivno ne idu u prilog. Regenerator za kosu trebao bi zaštititi vašu kosu od daljnjih oštećenja i svakako bi trebalo nositi sa sobom ako planirate provesti dan na plaži. Uz to, miriše lijepo i vrlo je lak za upotrebu te ne bi trebao biti štetan za okolinu.

Prijenosna baterija za mobitel

Ranije smo spomenuli kako možda volite puno koristiti mobitel i svoje prijatelje i poznanike obavještavati u svakom trenutku što radite i pokazati im kako uživate. Cijeli dan na plaži garantira kako vaša baterija neće to moći izdržati. Tu nastupa prijenosna baterija za mobitel. Danas je ovaj tip baterija moguće kupiti u gotovo svim oblicima, a neki dolaze i u obliku običnog ruža za usne. Kada vam baterija na mobitelu dođe do kraja, jednostavno spojite ovu prijenosnu bateriju za mobitel i možete nastaviti s radom te objaviti predivan story na Instagramu i učiniti vaše pratitelje ljubomornim.

Ne propustite

Seks

Sexting se definira kao slanje ili primanje poruka eksplicitnog ili sugestivnog seksualnog sadržaja.

Kućni ljubimci

Ljubitelji i vlasnici pasa pri planiranju ljetnog godišnjeg odmora zasigurno se susreću s nizom izazova.

Fashion report

Moderan izgled i odlična kvaliteta ujedinjeni s udobnošću te srećom i slobodom za stopala glavne su karakteristike Havaianasa koji slovi za najveći i najpoznatiji...

Zanimljivosti

Rajska plaža krajem lipnja pretvorit će se u atelje na otvorenom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.