Što se čitalo u 2016.?

Volimo Google jer nam uvijek kaže što volite i o čemu želite čitati.

Moramo priznati da ste baš igračice, jer je najviše klikova upravo bilo u našu rubriku Darivanja! Zar vas nismo koji puta slatko iznenadili divnim suradnjama s našim poslovnim partnerima?

Iako se vaša omiljena redakcija ne može pohvaliti svojim kulinarskim umijećima, drugo mjesto uvjerljivo drži članak iz rubrike Gastronomija Najbolji recept za tiramisu.

tiramisu

Guste i duge trepavice na vrhu su liste ženskih opsesija, kojih, priznajmo, nije malo. Kako bi postigle taj prekrasan i seksi izgled žene se koriste mnogim alatima i trikova, među kojima su šminka, uvijači za trepavice, maskare, umjetne trepavice te napokon i – ekstenzije. Istina o ekstenzijama trepavica je na uvjerljivom trećem mjestu.

Savršene obrve u 10 koraka na visokom su četvrtome mjestu… I tako redom, da sad ne nabrajamo članak po članak, zanimali su vas problemi vezani za štitnu žlijezdu, te vječna pitanja o ljubavi i seksu!

Moramo pozdraviti i preko 16% naših muških čitatelja. Nadam se da nakon nekog od naših članaka bolje razumijete svoje bolje polovice!

spol-i-dob

U 2016. čitalo nas je preko 755 000 Hrvatica i Hrvata, oko 109 000 građana Bosne i Hercegovine, 77 000 čitatelja je došlo iz Srbije. 21 000 čitatelja je kliknula s područja Njemačke, a oko 9 000 s područja SAD-a.

Poseban pozdrav za onih oko 2% čitatelja iz kategorije65+!

Sretna vam Nova!