Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks i osjećaji

Što vam on (nikad) neće priznati?

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Muškarcima je teško komunicirati svoje želje i potrebe partnerici, pa čak i uz malo poticanja. Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama. Analiza nekoliko takvih istraživanja otkrila je što većina muškaraca želi u seksu te prije i nakon njega.

Ipak, jedini način na koji možete saznati što se mota po glavi vašeg partnera jest da ga otvoreno pitate.

I da! Postoje neke stvari koje vam on neće priznati, ali bi bio presretan da ih znate!

Tijelo

“Muškarce obično privlači žensko tijelo. Prije nego što vide lice neke žene, upravo je tijelo to koje sadrži njihovu pažnju”, tvrdi seksolog Arvind Paliklal. Nemojte se dati prevariti kada su muškarci taktični i uvjeravaju vas da njihovo srce kuca samo za vašu pametnu glavicu. Prava je istina da oni žude za vašim tijelom.

Jedno je istraživanje pokazalo i da više od 50 posto muškaraca sanja o tome da ih žena dočeka gola kad se vrate s posla.

Erogene zone

I muškarci imaju svoje erogene zone kojima se trebate posvetiti za vrijeme predigre i samog seksa. To je ponekad teško za zapamtiti jer im u pravilu treba nekoliko sekundi da se uzbude, što znači manje posla za žene oko stvaranja napete atmosfere i želje.

Saznajte što voli – nemojte se sramiti pitati. Sam razgovor o seksu će ga napaliti, a ako ga želite iznenaditi, milujte i ljubite mu bradavice, prsa…što god vam padne na pamet.

Gotovo 70 posto muškaraca obožava kada im žena prstom dodiruje anus, kaže istraživanje, a 80 posto muškaraca izjavilo je i da se voli maziti nakon seksa..

Izludite ga dodirima

Muškarci uživaju u dodirima, iako to ne vole pokazivati u javnosti. Spojite ovu tajnu s iznenađenjem i pripremite mu erotsku masažu. Odaberite neko “muško” ili neutralno ulje poput bergamota ili naranče, zagrijte ga dlanovima i priuštite mu pravo opuštanje. Naravno, pažnju posvetite svim dijelovima njegovo tijela.

Samo ćemo dodati i da mnogi muškarci vole kad im žena liže i lagano gricka bradavice. Isto tako, za njih je jedan od boljih osjećaja kada žena trlja svoje grudi o njihova prsa.

Iznenadite ga

Divlji i neobuzdani seks će sigurno oduševiti svakog muškarca. Ovdje trebate zaboraviti na svoje inhibicije i prepustiti se uživanju. Oralni seks i zajednička masturbacija su sjajan način na koji možete produbiti povezanost s partnerom i osvježiti vaš seksualni život. Ako predložite zajedničko gledanje porno filma, neće se moći odlijepiti od vas!

Posebno zadovoljstvo im čini seks u automobilu, također potvrđuje istraživanje.

Ribica

Postoji neka tajna veza između muškaraca i seksa u vodi – pod tušem, u kadi, u moru, u bazenu… “Golo i mokro žensko tijelo je dovoljno kako bi se muškarac uzbudio. Muškarci vole stimulirati ženske erogene zone u vodi jer su one skliske. Također, ženske su bradavice osjetljivije u vodi zbog razlike u temperaturi”, objašnjava seksologinja Veena Singh.

Da, da… Većina muškaraca uživa u seksu pod tušem!

Ordinacija.hr

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.