Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Što vas čeka u H&M?

H&M Studio s ponosom predstavlja kampanju za kolekciju jesen/zima 2019 pod nazivom “Čarobni realizam”.

H&M Studio s ponosom predstavlja kampanju za kolekciju jesen/zima 2019 pod nazivom “Čarobni realizam”. Inspirirana dramatičnom ženstvenom spiritualnošću, kampanju je fotografirao Christian MacDonald, dok je za styling je bila zadužena Ludivine Poiblanc. Adut Akech fotografirana na beskrajno energičnim ulicama New Yorka.

Kolekcija sadrži uočljivu kombinaciju oštrog kroja, svilenih haljina i tradicionalne pletenine. Kolekcija je od jučer dostupna na hm.com i u odabranim trgovinama.

Svestrana i bezvremenska, ova kolekcija daje ženskom „power dressing-u“ potpuno drugačiji izgled za novu eru samopouzdanih žena. Ključni artikli uključuju kaput od talijanske vune s pojačanjima na ramenima, strukirani vuneni kaput, kožne hlače, najlonske kabanice, elegantne pamučne i viskozne bluze, dvobojne čizme do koljena i lepršave haljine napravljene od recikliranog poliestera.

Upečatljiva paleta boja uključuje jesenske smeđe i zelene boje isprepletene žarko crvenom i izražajno žutom, zajedno s printevima koji su inspirirani magnetnim poljima.

Pročitajte još

Moda

Švedski brend predstavio ključnu kolekciju sezonske mode

Advertisement