Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Što vašem znaku donosi retrogradni Merkur u Blizancima od 10.5.

. Pravo je vrijeme da se vratimo na neke stvari i razmislimo o prošlosti.

10. svibnja Merkur kreće retrogradno i to će trajati do 3. lipnja 2022.. Pravo je vrijeme da se vratimo na neke stvari i razmislimo o prošlosti. Potrebno je zastati i uistinu obratiti pažnju na poruke koje nam Merkur pokušava otkriti.

Ovan

Ovo je vrijeme za razmišljanje. Dobro razmislite o tome kako odlučujete komunicirati s onima oko vas. Ako želite kvalitetno komunicirati trebate također naučiti i slušati. Ako trebate imati teške razgovore, pazite što govorite. Najprije se uskladite s namjerom svog srca, a zatim dopustite da riječi poteku s ovog mjesta.

Ako je moguće odgodite putovanja i eventualne selidbe.

Bik

Možda imate puno nedovršenih poslova koje morate riješiti. Ovaj retrogradni Merkur može vam skrenuti pozornost na stvari koje niste dovršili, a koje treba riješiti jednom zauvijek. Iako ovo može biti izazovno, osjetit ćete osjećaj postignuća kada sve završite.

Budite pažljivi kada su financije u pitanju, pomno planirajte potrošnju.

Blizanci

Merkur je vaš vladar pa ćete uvijek osjećati njegove učinke. Vaš um je uvijek pun ideja, ali pod ovom energijom od vas se traži da usporite i razjasnite što stvarno želite. Ono što je za vas bila istina prije tjedan, mjesec ili godinu dana, možda nije vaša istina danas.

Usporite i prepustite se mirnijem toku.

Rak

Merkur može otkriti neke iznenađujuće informacije koje su duboko skrivene u vašoj podsvijesti ili od nekoga tko vam je blizak. Vaša će intuicija također biti iznimno pojačana tijekom tog vremena, stoga vjerujte svim osjećajima iz trbuha koji se pojave.

Razmislite o svom ljubavnom životu, možda je vrijeme za promjene.

Lav

Pod ovim retrogradnim Merkurom važno je vjerovati svojim instinktima. Ako vam se učini kao da vam neke osobe pružaju lažne informacije, obratite pozornost. Budite oprezni i pokušajte izbjeći nagle reakcije.

Pazite na ono što obećavate drugima ili na poslove i projekte koje trebate preuzeti, možda će vam to biti teže i napornije nego što ste mislili.

Djevica

Merkur je vaš vladajući planet, tako da ste uvijek usko povezani s njegovim retrogradnim kretanjem. Možda ćete morati utvrditi svoje granice kada je u pitanju vaše radno okruženje. Budite sigurni da su sva očekivanja jasno izražena. Ako morate riješiti sukob ili spor oko ugovora, budite strpljivi, ali držite se svog plana.

Bolje se brinite o sebi, o svom tijelu i o svom mentalnom zdravlju.

Vaga

Ovo je vrijeme da razmislite o svemu što ste naučili. Što vas život pokušava naučiti? Provedite neko vrijeme u tišini pregledavajući sve univerzalne lekcije na kojima ste radili. Kakvi novi uvidi dolaze do vas?

Dobro razmislite o svemu i posložite prioritete.

Škorpion

Obratite pažnju na svoje snove i tihi glas svoje podsvijesti tijekom ovog retrogradnog Merkura. Možda ćete imati najviše koristi od pisanja dnevnika.

Možda ćete se morati povući i ući duboko unutar sebe. Ovo mirno vrijeme razmišljanja i kontemplacije bit će dobro za vašu dušu i pomoći će vam da odredite kako se doista osjećate.

Strijelac

Možda ćete spoznati kako trebate reorganizirati stvari u svom životu. Nije vaš posao popravljati nerede koje stvaraju drugi, no možda ćete morati učiniti upravo to.

Samo budite sigurni da postavite granice na putu. Nastupit će promjena emocija, budite spremni na to.

Jarac

Nemojte zagristi više nego što možete podnijeti. Budite izbirljivi oko projekata koje odlučite preuzeti u ovom trenutku, oni možda neće biti ono što ste očekivali.

Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema s kojima se niste bavili, iskoristite ovu energiju da odvojite vrijeme za to. Vođenje brige o sebi pomoći će vam da ostanete prizemljeni.

Pokušajte izbjeći sukobe i rasprave.

Vodenjak

Možda ćete se morati ponovno osvrnuti na odnose iz prošlosti ili se pozabaviti obrascima za koje se čini da se ponavljaju u vašim odnosima. Ako se stara veza vrati u vaš život tijekom tog vremena, u redu je postaviti granice i reći ne, ali i zapitati se što je to što trebate naučiti iz ovoga. Možete naučiti ono što trebate naučiti i nastaviti dalje.

Okrenite se sebi i vodite računa o svom duhovnom stanju.

Ribe

Pod ovom energijom retrogradnog Merkura, možda ćete morati postaviti granice ili ih pomaknuti, osobito kada je riječ o osobama s kojima se okružujete.

Ovaj period također može istaknuti vašu životnu situaciju, stoga ako možete, izbjegavajte donošenje velikih odluka dok Merkur ponovno ne krene direktno. Kako ste osjetljivi, potrebno je da izdvojite dodatno vrijeme za sebe. Stavite se za promjenu na prvo mjesto.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Ovan i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.