Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Što žene u Hrvatskoj najviše koriste za čišćenje lica?

Gel, micelarna voda, losion, ulje, maramice – izbor je širok, ali što najviše vole žene u Hrvatskoj?

Redovito čišćenje kože lica važno je kako bismo održavali njezino zdravlje. Čišćenjem uklanjamo nečistoće, masnoću i druge neželjene nakupine čime sprječavamo začepljenje pora, suvišno mašćenje i nastanak akni, kao i dehidraciju i nastanak bora. Čišćenjem također pospješujemo kvalitetnije djelovanje drugih proizvoda, poput onih za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Gel, micelarna voda, losion, ulje, maramice – izbor je širok, ali što najviše vole žene u Hrvatskoj?

 

Matea

Prema istraživanju koje je proveo brend Simple*, žene u Hrvatskoj za čišćenje lica preferiraju micelarnu vodu. Ona se sastoji od micela, sitnih kuglica koje imaju sposobnost poput magneta privući i ukloniti šminku i nečistoće, bez potrebe za trljanjem i ispiranjem. Zato je micelarna voda pogodna i za najosjetljiviju kožu jer ne oštećuje njezinu prirodnu zaštitnu barijeru. Tim je važnije koji se i kakvi sastojci nalaze u vašoj micelarnoj vodi.

Simple podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, kao i o onome što NE stavlja. Kao što i sam naziv govori, koristi jednostavne sastojke koje svaka koža voli, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode. Ne koristi umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse.

 

Petra

Devet od deset žena u Hrvatskoj smatra da Simple micelarna voda učinkovito uklanja šminku – bez peckanja očiju ili zatezanja kože, a sve su to elementi koje prema istraživanju žene u Hrvatskoj navode kao najvažnije prilikom odabira micelarne vode. Zadovoljne sudionice istraživanja odlučile su i ispred kamera podijeliti svoja iskustva.

Na hrvatskom su tržištu za sada dostupne dvije vrste Simple micelarne vode, jedna za osjetljivu kožu (Simple Kind to SkinTM micelarna voda), a druga za suhu i osjetljivu kožu (Simple Water BoostTM micelarna voda). Moguće ih je pronaći u trgovinama BIPA, dm te u bolje opremljenim supermarketima.

 

Ne propustite

Beauty report

NIVEA Soothing micelarna voda za osjetljivu kožu nježno čisti, hidratizira i umiruje kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Beauty report

NIVEA micelarne vode uvijek nude praktično rješenje koje ne samo da štedi prostor i vrijeme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nježne prema...

Trendovi

Čišćenje lica najbitniji je dio svakodnevne beauty rutine. Naša je koža ogledalo stanja cijelog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka...

Beauty report

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.