Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
seksualna
seksualna

Odnosi

Što znači biti zaljubljen u kinky osobu?

Jeste li bili u vezi ili odnosu s osobom koja za sebe kaže da je kinky?

Jeste li bili u vezi ili odnosu s osobom koja za sebe kaže da je kinky? Ili ste se pitali kako je biti s takvim partnerom ili partnericom? U svakom slučaju, ostavite apsolutno sve predrasude i teorije ispred vrata jer, prvenstveno, svaka osoba je individualna i sama stvara svoje granice i kreacije.

  1. Partner/ica ponekad može osjetiti pritisak zbog konstante želje drugog partnera za isprobavanjem novih stvari u spavaćoj sobi. Muškarci, budite kreativni, jer ponekad vaše „najbolje“ njoj može biti samo dosadno.
  2. Vjerojatno će prst (ili nešto drugo) zalutati tamo gdje ne pripada. I neće uvijek biti ugodno, pogotovo ako je iznenada.
  3. Samo zato što je vaš partner ili partnerica kinky, ne znači da neće poštovati vaše granice. Svaka osoba je individua i s time sama sebi stvara granice koje prelazi i ne prelazi.
  4. woman-984698_640Zabluda o monogamiji! Samo zato što osoba uživa u seksu i voli isprobavati nove stvari ne znači da voli i iskakati iz kreveta u krevet. Samo zato što je netko kinky, ne znači da ne može i ne želi biti monogaman.
  5. Otvoreno razgovarajte na što ste spremni, a na što ne. Biti otvorenog uma je jedna stvar, a raditi nešto što vam ne odgovara, samo da zadovoljite partnera, nikako nije u redu.
  6. Biti kinky često znači da će vas ljudi u startu gledati s mnogo pretpostavki. Ostavite ih pred vratima i poštujte partnera/icu kao individuu. To će vas dovesti daleko.
  7. seksi haljinicaNetko će u odnosu imati veći libido. I to je u redu.
  8. Ne sudite tendenciji partnera. Bilo da se definira kao straight, biseksualan/na, panseksualan/na. Ako želi biti s vama, budite sretni!
  9. Predstavljanje novih poza, igračaka, lokacija je uvijek dobra ideja!
  10. Komunikacija je ključna u cijelom odnosu i u spavaćoj sobi i izvan nje. Otvoreno i iskreno razgovarajte i znajte uvijek što možete očekivati kako bi eliminirali elemente iznenađenja.

feet-972854_1920

Više

Zanimljivosti

Igračke imaju mnogo dublje značenje. Djeci daju sposobnost stvaranja posebnih emocija i odnosa kroz koje će graditi druge odnose u budućnosti.

Seks

Ako vam je dosta klasičnih poza u krevetu i želite vratiti strast u svoju spavaću sobu, vrijeme je za odbacivanje uštogljenog načina razmišljanja o...

Zanimljivosti

Za potpun doživljaj na otvorenom u Baby Centru vas čekaju kvalitetne i izdržljive igračke, oprema i dodaci s kojima će igra uvijek biti opuštena....

Obitelj

Igračke koje prate rast i razvoj djece su one koje su prikladne za njihovu dob i koje potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.