Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Financije

Što znate o investicijskom zlatu?

U zlato se najčešće u Hrvatskoj ulaže u fizičkom obliku, odnosno kupnjom zlatnih poluga i zlatnika koji se karakteriziraju kao investicijsko zlato. 

Ulaganje u zlato sve je popularniji oblik investiranja u svijetu, ali i u Hrvatskoj. U zlato se najčešće u Hrvatskoj ulaže u fizičkom obliku, odnosno kupnjom zlatnih poluga i zlatnika koji se karakteriziraju kao investicijsko zlato. 

Centar Zlata vodeći je trgovac investicijskog zlata u fizičkom obliku zlatnih poluga i zlatnika u Hrvatskoj. U svojoj ponudi, Centar Zlata nudi širok asortiman zlatnika i zlatnih poluga najvećih europskih kovnica namijenjenih dugoročnoj štednji i ulaganju koje je otporno na inflaciju i recesiju.

Investicijsko zlato u fizičkom obliku oslobođeno je svih poreza, a cijena zlata u proteklih je dvadeset godina narasla za više od 400%, u prosjeku oko 8% godišnje, što je mnogim ulagačima donijelo zaradu i zaštitu ušteđevine od inflacije.

Centar Zlata svoje poslovnice u kojima je moguće kupiti i prodati zlatne poluge i zlatnike po najboljim cijenama u državi ima u većim hrvatskim gradovima, a investicijsko zlato moguće je kupiti i preko webshopa uz 100% osiguranu dostavu u roku dva radna dana.


Darujemo jednu čitateljicu – 1 gram zlata (vrijednosti oko 79 eura) i šalica 

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 5.siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Danijela Mikadi 

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.