Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Štoperice u ruke! Znate li koliko dugo traje dobar seks?

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Koliko traje dobar seks? Vječito pitanje, na koje se već godinama traži pravi odgovor. Zaboravite sve mitove i sve legende koje su vam prodali stariji prijatelji. Zaboravite lovačke pričice o cjelodnevnim ili cjelonoćnim skakutanjima.

Prije svega, trajanje seksa ovisi o trajanju erekcije, pa je i njena duljina, posve logično, glavni začin obostranog zadovoljstva.

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa. Tu sad stupaju na scenu plave tabletice, afričke i ine šljive, a farmaceuti trljaju rukice. Dobro, nećemo sad o igračkicama. Uzet ćemo u obzir i da 150 milijuna muškaraca pati od neke erektilne disfunkcije.

Dalje, brojna istraživanja sugeriraju da je komunikacija ključna za dobar seks. Razgovor o tome što se sviđa nama, a što partneru, ili što nam se ne sviđa može biti vrlo poučan i informativan, bez obzira na to koliko se međusobno poznajete.

Što zapravo čini odličan seks i postoji li neki standard za to?

Dobar seks traje 11 minuta, konstatirao je pisac Paolo Coelho. A njim bi se složili i stručnjaci Barry McCarty i Eric Corty koju su dokazali kako savršen seks traje od tri do jedanaest minuta. Bez predigre – naravno!

Jedan drugi doktor, Irwin Goldstein, koji proučava seksualne disfunkcije zadnjih četrdesetak godina, trenutno u San Diego Sexual Medicine at Alvarado Hospital, istražujući vruće igrice 1500 parova, dokazao je kako prosječan (dobar) seks traje nešto više od sedam (čitaj – 7) minuta.

Štopericu u ruke, pa vidite!

Duži seks nije nužno bolji, pokazala su i istraživanja koja su dokazala kako je ženama često dosadno tijekom dužeg odnosa jer niti su zadovoljene, niti su zadovoljne načinom na koji to njihov partner radi. Čak se pokazalo da žene radije trpe duže odnose nego da iskreno porazgovaraju s partnerom.

Nadamo se da niste među njima i da znate što je to dobar seks.

Ne propustite

Seks

O čemu maštaju žene?

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.