Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Strašno! Dvoje od deset ljudi smatra gledanje nogometa uzbudljivijim od seksa

Gubitak interesa za seks s vremena na vrijeme je uobičajena pojava, a razine libida variraju tijekom života.

Istraživanje brenda LELO, vodeće svjetske marke za seksualno zdravlje, pokazuje da je, suprotno uvriježenom mišljenju, manje vjerojatno da će muškarci odbiti seks zbog gledanja nogometa. Čak i za vrijeme nadolazećeg nogometnog Svjetskog prvenstva u Kataru.

Istraživanje provedeno na 11000 obožavatelja diljem svijeta otkrilo je kako bi samo 20% njih reklo “ne” svojoj boljoj polovici zbog utakmice, ili kako bi gledali svoj tim dok osvaja prvenstvo. Također, svaki peti ispitanik vjeruje kako je njegova partnerica tzv. nogometna udovica.

Prema istraživanju, 51% seksu daju prednost čak i kad je nogomet na TV-u, 8% ubaci jedan brzinski, a drugih 8% bira položaj kako bi istovremeno mogli gledati TV. Koliko god ohrabrujuće zvučalo, četvrtina sudionika tvrdi kako tijekom seksa misle na nogomet. Trećina sudionika priznala je da povremeno izmišlja bezazlene laži kako bi mogli gledati nogomet umjesto seksa.

Gubitak interesa za seks s vremena na vrijeme je uobičajena pojava, a razine libida variraju tijekom života. Normalno je i da se ponekad vaši interesi ne poklapaju s partnerovim. Tako, dok bi tek svaki peti ispitanik odabrao nogomet umjesto seksa, 45% ispitanika izjavilo je kako su uvijek raspoloženi za seks kad njihova momčad pobijedi. Drugi tvrde kako na njih utječe poraz tima za kojeg navijaju – 41%  ispitanih gubi interes za seks u potpunosti, dok 25% osjeća još veću želju za seksom ako njihov tim izgubi.

Uvriježeno je mišljenje da ljudi, posebice muškarci, tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva zaborave na sve, pa tako i na svoju bolju polovicu. LELO istraživanje dotiče se uvriježenog mita da sport smanjuje interest za seks. Ovo istraživanje pokazuje da seks uvijek ostaje prioritet, što ima smisla jer svi smo mi emocionalna seksualna bića koja trebaju ljubav, pažnju i privrženost,” rekao je Luka Matutinović, direktor marketinga brenda LELO.

Više

Zanimljivosti

Govorimo o klitorisu. Ženskom organu zaduženom isključivo za seksualno zadovoljstvo!

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.