Strast u crvenom

Crvena boja. Boja krvi i vatre, povezuju se s ljubavi, strasti, željom, vrućinom, požudom, seksualnošću… U odnosu žena i muškaraca, crvena je boja afrodizijak za muškarce. Stoga, kada žena ide spoj, odabir crvene boje odjeće ili crvenog ruža ne može joj odmoći ako želi privući pažnju muškarca.  A, zakoračili smo u mjesec ljubavi koji nas podsjeća da nema ništa plemenitije nego voljeti i biti voljen.

Svi smo barem jednom osjetili kako je biti zaljubljen, da ljubav pokreće i inspirira, a najbolji način da izrazite svoje osjećaje svakako je darivanje.

ICON CALVIN KLEIN cijena 1299,00 kn

Hora 339,00 kn

Sugeriramo vam najljepše komade koji će upotpuniti doživljaj Valentinova, inspiraciju za poklone pronađite u bezvremenskim komadima poput ogrlica sa znakom vječnosti, senzualnom donjem rublju, elegantnim torbicama za nju ili ruksacima za njega.

Furla 1.045,00 kuna

Police 895,00 kuna

Dodić – Ogrlica crveno zlato s dijamantima 5.700,00 kn

Argentum, Guess, Liu Jo, Ugg, Icon, Napapijri, Palmers, Patrizia Pepe, Fracomina, Yamamay, Carpisa, Springfield, De Rigo, Mini, Hora Plus, Zlatarne Dodić i Zaks, brendovi su koji nude savršene valentinovske komade i idealne outfite u crvenoj boji.