Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Strastveno i emotivno o ljubavi na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči!

Bilo je tu riječi o zavođenju, uletima, iluzijama prave ljubavi koja se često suptilno provlači kroz narcisoidnost, koju je teško na samom početku nekog odnosa prepoznati.

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sinoć je održala drugo ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu LJUBAV, a u gostima su joj bili pjevačica i kantautorica Alka Vuica, psihoanalitičar i psihijatar dr.Hrvoje Handl te putopisci i tvorci filma „ Ljubav oko svijeta“, Anđela i Davor Rostuhar.

Gosti su pričali o zaljubljenosti, hormonima, kemiji koja je svojstvena na početku svakog odnosa, posebice u modernom svijetu gdje romantična ljubav i dalje ima prioritet, u odnosu na ugovorene brakove, koji ipak imaju daleko veći postotak uspjeha i dugovječnosti.

Bilo je tu riječi o zavođenju, uletima, iluzijama prave ljubavi koja se često suptilno provlači kroz narcisoidnost, koju je teško na samom početku nekog odnosa prepoznati. Dr.Handl je sa stručnog aspekta govorio o obrascima u međuljudskim odnosima, te pokušao odgovoriti na pitanje od milion dolara „ Zašto ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti?“, kazavši kako odgovor upravo leži u podsvjesnom funkcioniranju čovjeka.

Alka Vuica je u svom prepoznatljivom stilu, bez ustručavanja i dlake na jeziku, davala replike na sve otvorene teme i odgovarala na brojna pitanja iz publike, naglasivši kako život bez strasti je izgubljen život te da se prava ljubav ne dogovara, već jednostavno događa.

Bilo je zanimljivo slušati bračni par Rostuhar, poznate putopisce i tvorce dokumentarnog filma „ Ljubav oko svijeta“, koji u pričali o razlikama poimanja ljubavi u modernom i tradicionalnom svijetu, živućim primjerima poligamije i poliamorije, koje su i dalje zapadnjačkom nivou svijesti teža nepoznanica.

Bila je to večer puna emocija, strasti, smijeha i nezaobilazne zabave, zbog čega je popularan talk show i ovom mjeseca bio do zadnjeg mjesta rasprodan. Emisiju Ženska priča, na temu Ljubav, moći ćete uskoro pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 15.ožujka 2023., u 21,00 h, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u trećem ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Ne propustite

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.