Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Stručnjak za probavu u novoj ambalaži

Učinak Donata ovisi o popijenoj količini, temperaturi i vremenu konzumacije, tako da može djelovati preventivno ili kao proizvod za uklanjanje funkcionalnih tegoba.

Nova znanstvena otkrića donose informacije o utjecaju našeg probavnog sustava i procesima koji se tamo odvijaju na zdravlje tijela i ukupnu dobrobit. Oko 80 % stanica imunološkog sustava smješteno je u našim crijevima, a briga o probavnom sustavu zasigurno je jedan od najvažnijih koraka za poboljšanje zdravlja. Uz uravnoteženu prehranu i zdrav način života stručnjaci preporučuju prirodne proizvode poput Donata.

Od ožujka 2021. na policama će biti dostupan u novom pakiranju, koji korisnicima predstavlja prošireno područje djelovanja.

Pobrinite se za svoju probavu. Brinite o sebi.

Donat je najpoznatiji kao izvrsno rješenje za uklanjanje tegoba zatvora, a redovitim pijenjem djeluje  preventivno te pridonosi održavanju zdravlja i dobrobiti. Naglašavanje važnosti preventivne skrbi za probavni sustav, a time i utjecaj na dobrobit, bili su središnji motivi za promjenu izgleda proizvoda.

Učinak Donata ovisi o popijenoj količini, temperaturi i vremenu konzumacije, tako da može djelovati preventivno ili kao proizvod za uklanjanje funkcionalnih tegoba.

Kako bi se održao pravilan rad probave, preporučujemo svakodnevnu konzumaciju Donata uz uravnoteženu i raznoliku prehranu s dovoljno voća i povrća, cjelovitih žitarica i prehrambenih vlakana, uz dovoljan unos tekućine i redovitu tjelesnu aktivnost.

Kako nam Donat pomaže uspostaviti zdrave životne navike?

Danas je više nego ikada potrebna temeljita briga o zdravlju. Prevencija brojnih bolesti i bolesti suvremene civilizacije započinje malim i redovitim koracima u životu pojedinca.

Uz pravilnu prehranu i zdrav način života, preporučuje se svakodnevno konzumiranje Donata, jer osim što potiče probavu, blagotvorno djeluje i na ostale dijelove probavnog sustava.

Ključ djelovanja Donata je jedinstvena kombinacija magnezija, kalcija, hidrogenkarbonata i sulfata koje je stvorila priroda. Svaki od ovih minerala ima svoju funkciju u našem tijelu, ali samo ova jedinstvena mješavina omogućuje cjelovit učinak na probavni sustav.

Svojstva i djelovanje minerala u različitim fiziološkim stanjima znanstveno su dokazana u brojnim istraživanjima u Medical centru Rogaška, kao i drugdje.

Donat dokazano:

 

  • utječe na proizvodnju i izlučivanje žuči te probavnih enzima, koji imaju ključni utjecaj na tijek probave i kvalitetu apsorpcije hranjivih tvari,
  • utječe na izlučivanje žuči u gastrointestinalni trakt, pomaže kod spore peristaltike žuči i na taj način sprječava stvaranje žučnih kamenaca,
  • neutralizira lučenje želučane kiseline i tako pomaže kod žgaravice,
  • pomaže kod funkcionalnih tegoba probavnog sustava, poput zatvora.

 

Donat je čudo prirode.

Na području Rogaške Slatine u Sloveniji priroda je stvorila jedinstvenu kombinaciju minerala koji  u vodu, na njenom putu u dubine dugom 7.000 godina, prodiru kroz različite slojeve zemlje.

Upravo ta jedinstvena kombinacija minerala, koja je djelo prirode, klinički dokazano potiče rad probave i blagotvorno djeluje na tijelo. Na kraju putovanja voda se zaustavlja u podzemnom nalazištu na dubini od 600 m. Na površinu izlazi sama, jer prirodni CO2 stvara pritisak koji gura vodu prema površini. Tako netaknuta voda, obogaćena mineralima koji doprinose pravilnom radu našeg probavnog sustava, pritječe u punionicu.

Donat brine o probavi i prirodi.

U Donatu vjerujemo da je napredak rezultat partnerstva između robne marke i njezinih stalnih kupaca. »Korisnici Donata i njihova očekivanja u središtu su djelovanja Donata«, rekla je Klavdija Vidic, direktorica marketinga, istraživanja i razvoja PJ Donat. »Kako bismo educirali Donatove kupce i poboljšali njihovu kvalitetu života, razvili smo puno korisnih sadržaja koji su dostupni svima na web stranici Donata. Među profesionalnim i obrazovnim sadržajima kreirali smo i dva posebna programa u suradnji sa stručnjacima: Donat Detox i Donat Imuno«, naglasila je.

Više

Duh i tijelo

Dobra vijest je da se, genetici usprkos, brzina metabolizma može potaknuti konzumiranjem određenih namirnica i tjelovježbom.

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Savjeti stručnjaka

Sve su češće i ozbiljnije bolesti poput Chronove bolesti te ulceroznog kolitisa. Autoimune bolesti poput lupusa, celijakije i dijabetesa tipa 1 također su u...

Budi fit

Čarobni napitak za detoksikaciju i probavu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.