Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Studio TE, mjesto gdje posvećenost i njega kose dobivaju novo značenje i dimenziju

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

U prekrasnom ambijentu na novoj zagrebačkoj luksuznoj mikrolokaciji, Parku kneževa, otvoren je moderan salon posvećen kosi, Studio TE. Iza salona stoji Ante Pažanin, dugogodišnji frizerski stilist koji je, zahvaljujući profesionalnim edukacijama i seminarima u Londonu, te radeći kao asistent na raznim snimanjima, razvio profinjen osjećaj za modu koji je prenio i u svoj novootvoreni salon.

Studio TE prvenstveno je posvećen kosi, a savršen je spoj ljubavi prema kosi, modi i umjetnosti koji ovdje čine jednu cjelinu. Cijeli prostor osmišljen je prema vlasnikovoj viziji, koji je nakon dugogodišnjeg rada u Hrvatskoj i inozemstvu odlučio otvoriti vlastiti salon, njegovu oazu za vrhunske frizure.

U salonu se nudi dosta usluga, od šišanja, bojanja, pramenova pa sve do nadogradnje kose i stiliziranja kose za snimanja. Ante Pažanin otkrio nam je kako se u salonu nudi nekoliko brendova za njegu i bojanje kose jer i sam voli imati više opcija pri ruci jer svaka kosa zahtjeva individualan pristup. Od proizvoda za njegu kose, Pažanin je istaknuo brandove Philip B., Leonor Greyl te Olaplex dok će kao standard u bojanju kose koristiti Alfaparf i Wellu. Također, kako bi svi klijenti mogli i sami njegovati kosu kao u salonu, ti će se proizvodi moći kupiti u samom salonu. Studio TE je salon kojem je kosa u prvom planu, a vlasnik ističe da je upravo i takva njegova publika.

„Moja publika su ljudi koji razumiju važnost kose kao bitne stavke u svakodnevnom životu. Nikada nisam tražio publiku jer publika dođe sama na osnovu onog što radiš i što jesi. Puno vremena posvećujem tome da educiram klijente o važnosti kose, o njezi kose, održavanju i stiliziranju, te o tome kako voljeti svoju kosu. Bilo tko kome je to kao tema važno i prihvaća savjete i razumije moju estetiku zasigurno može biti moja publika“ , ističe vlasnik salona kojemu je dugogodišnje želja bila otvoriti frizerski salon.

Vrhunski stilist za kosu čekao je pravu priliku jer je htio otvoriti salon koji će klijentima ponuditi i pokazati kako on sam misli da bi studio trebao izgledati te gdje može bez ikakve zadrške ili dozvole samostalno kreirati i mijenjati budućnost frizerstva.

„Salon je zamišljen kao mjesto gdje posvećenost i njega kose dobivaju novo značenje i dimenziju. Cilj je bio stvoriti okruženje u kojem klijenti svoju brigu o kosi prepuštaju nama, u prostoru uzajamnog povjerenja i kontinuirane edukacije, gdje posvećenost detaljima pruža jedinstven doživljaj. U salonu ću, sa svojim timom, sve stečeno znanje i iskustvo pretočiti u uslugu najviše kvalitete, s naglaskom na individualnom pristupu“, objašnjava Ante Pažanin, vlasnik Studija TE po čijoj je viziji i uređen cijeli prostor.

Pažanin se sa svojom idejom obratio arhitektonskom studiju Onda arhitektura, pod vodstvom Krešimira Renića i Nike Dželalije i njihovog tima koji čine arhitekti Marcela Ostroški, Dora Ramušćak i Mia Depolo, koji su predočili sve što je vlasnik zamislio u stvarnost. Vlasnik je prvenstveno htio od prostora stvoriti ugodan, svijetao i profinjen ambijent frizerskog salona, a osnovni koncept je postava vertikalnih ogledala u punoj visini prostora.

„Slobodno postavljenim elementima dobivaju se idealne pozicije, proporcije i osvijetljenost svake radne jedinice, glavopera, recepcije i čekaonice. Njima se određeni prostori naglašavaju, a određeni skrivaju, poput ulaza u sanitarni blok. Sve radne jedinice smještene su uz pročelje kako bi svi jednakomjerno dobili što više prirodnog svjetla, a glavoperi djelomično sakriveni u dubinu salona s obzirom na intimu i način njihovog korištenja. Recepcija i čekaonica smještene su centralno u prostoru, vrlo uočljivo sa samog ulaza. Stvaraju se 2 smjera kretanja: zaposlenika i korisnika frizerskog salona, čime se servisni prostori maksimalno odvajaju od korisnika“, objašnjavaju iz arhitektonskog studija Onda arhitektura i dodaje kako u salonu postoji pet radnih jedinica i tri glavopera.

Salon TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Više o Studiju TE potražite na: Studio TE, Ante Pažanin i i na službenoj web stranici frizerskog salona te-hair.com

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Uz radosti uživanja na suncu i boravka na otvorenom, ljeto dolazi i s izazovima za kožu, posebno kada je u pitanju hiperpigmentacija.

Savjeti i preporuke

Ljeto i sezona godišnjih odmora u kojima je obavezan red ljenčarenja na suncu stižu!

Darivanje

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Beauty report

Jane Iredale predstavlja ColorLuxe Eye Shadow Stick – kolekciju multifunkcionalne šminke za oči, hibrid olovke i sjenila, svilenkaste teksture i kremaste konzistencije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.