Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Stvari koje pametni ne nose

Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često igra veliku ulogu.

Kažu da odjeća čini čovjeka. Doista, po odjeći možete procijeniti osobu, njeno shvaćanje i njenu inteligenciju. Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često igra veliku ulogu.

Logomanija

Što mislite o velikim natpisima s imenom brendova? Ako osoba nosi sve stvari na sebi koje “vrište” natpise brendova, vjerojatno pati od kompleksa. Pametni ljudi ne nose garderobu koja vrišti “skupo”, ali zapravo izgledaju jako jeftino.

Planinarske hlače

To je nešto što možete nositi na planinarenje ili kampiranje. Plus, mnogi će se muškarci složiti da to ni jednoj ženi ne stoji.

Fetiš na brend

U redu je imati omiljeni brend, ali nikako se ne treba samo oblačiti u njega. Lijepe komade odjeće možete pronaći i na buvljaku i u skupom dućanu i ne moraju biti brendirani.

Kopija kopije

Osobe koje kopiraju druge ljude nemaju ni ukusa ni kreativnosti.

Pročitajte još

Fashion report

U nastavku donosimo tri savjeta uz koja ćete s lakoćom kreirati zimski styling.

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Advertisement