Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Sugar Ants darivanje – Božićno svjetlo želja

Hrvatski brand Sugar Ants nastao je nedavno, a začetnik ideje je 25-godišnji Vinkovčanin Zvonimir Šarić.

Dragi naši, obzirom na vaše i naše uzbuđenje i božićni duh darivanja, odlučili smo mi darovati vas. Prosinac je i svi se želimo ugrijati, a koja je bolja opcija nego odjenuti modernu i toplu majicu koja još uz sve nosi i poučnu poruku?

15571120_640766942772785_1762377639_n

Hrvatski brand Sugar Ants nastao je nedavno, a začetnik ideje je 25-godišnji Vinkovčanin Zvonimir Šarić. Sugar Ants majice krase životinjski likovi koji educiraju ljude o aktualnim problemima u svijetu, poput prava životinja ili polarizacije društva na svjetskoj sceni. „There will be millions of us“ je poruka koju Sugar Ants šalje ljudima, a referira se na zajedništvo svih ljudi kroz različitost.

15571108_640766902772789_1267667300_n

Kako bi došli do svoje Sugar Ants majice, potrebno je obavezno lajkati Sugar Ants na Facebook-u i u komentar ispod ovog posta  napisati zašto baš vi želite osvojiti majicu.

Dva komentara s najviše lajkova osvojit će po jednu majicu.

Komentirati možete do subote, 17. prosinca, do 15.00 sati. Majice ćemo, uz posebno iznenađenje našeg voditelja Marija Valentića, podijeliti na manifestaciji Božićno svjetlo želja, u 19.30 sati. Podržimo naše mlade nade i razveselite sebe i svoje najmilije!

Više

Darivanje

Da biste sudjelovali u našim darivanjima morate imati Facebook profil, a na našu stranicu je ugrađen Facebook plugin za komentare.

Obitelj

Darivanje mora biti istinski užitak ne samo za onoga tko prima dar nego i za onoga tko daruje.

Trendovi

Kada u istoj rečenici spomenemo Borovo i Sugar Ants, već unaprijed znamo da nas iz ove kreativne suradnje očekuje pravo životinjsko carstvo na platnenim...

Obitelj

Kako pokloniti lijepe i korisne darove, a izbjeći prekomjernu potrošnju za koju nemamo pokriće?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.