Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Šumska priča Kalisi designa

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv “Šumska priča”, nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Izašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv “Šumska priča”, nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

Kako mitologija kaže, vile su natprirodna bića, tajanstvene žene koje žive u prirodi, uglavnom u šumama, gorama, uz jezera i potoke, diči ih posebna ljepota i nose svijetlu odjeću.

Tako je ova mini kolekcija sačinjena od suvremenih i bezvremenskih vjenčanica koje nisu uvjetovane sezonskim trendovima već su pomno promišljene u detaljima, ističući ženstvenost i krhkost ženske siluete. Izbor materijala poput tila i organdija daje voluminoznost haljinama dok čipka upotpunjuje dojam elegancije i romantičnosti. Svaka vjenčanica ima značajke i detalje koje ju obilježavaju, od ručno našivenih venecijanskih čipki i perlica, velikih i malih volana od tila i/ili organdija do mašni i odvojivih puf rukava.

Kako i vile nose ukras nalik tijari, tako je i u našoj kolekciji satenski rajf optočen biserima.

I dok nas mitovi vode u svijet mašte, ova nas “Šumska priča” vodi u taj sanjivi svijet između fantazije i realnosti, u svijet između jave i sna.
Vile su Matea Lalić i Ana Tomšić.

Više

Fashion report

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namijenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

S modne piste

Borba između ravnoteže poslovnog i privatnog svih žena u ovom dobu, te ludilo koju nam donosi cijela situacija s pandemijom, odraz su nove kampanje...

Fashion report

Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy...

S modne piste

Ulaskom u Novu godinu, donosimo novu kampanju brenda svečane odjeće Kalisi design za nadolazeću sezonu pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ljiljane D.Koprivnjak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.