Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Sunčane naočale za nju i njega

Sunčani dani su pred nama te je pravo vrijeme da se poigrate bojama i uzrocima.

Valentinovo je iza nas, ali mjesec ljubavi i dalje traje stoga nije kasno da iznenadite svoju bolju polovicu. Ako ste slobodni ovo je prilika da se počastite efektnim sunčanim naočalama i spremni dočekate toplije dane.

Modni dodaci uvijek upotpune svaki outfit, a ako vam u fokusu nisu dizajnerska torbica ili cipele, odlučite se za pristupačniji (ali jednako impresivan) dizajnerski dodatak – sunčane naočale baš po vašem ukusu.

Sunčani dani su pred nama te je pravo vrijeme da se poigrate bojama i uzrocima. Ove sezone prevladavaju ljubičasta, roza i smeđa, ali i klasični tigrasti uzorak.
U ponudi su i upečatljivi oblici okvira poput mačkastog, četvrtastog i klasičnih avijatorica s kojima ne možete pogriješiti.

Vrijeme je da razmislite o sunčanim naočalama jer su promišljen, koristan i must have modni dodatak.

Odaberite vrhunski modni brend i uđite spremni u proljeće!

Više

Fashion report

Globalno zatopljenje neminovno nastaje kao posljedica nepažnje ljudi u potrošnji energenata, čija isparenja utječu na život i okoliš. Jedna od posljedica je smanjenje ozonskog...

Trendovi

Prateći jesenske trendove, za vas smo pripremili šest modela sunčanih naočala. Inspiraciju za kreiranje vašeg idealnog outfita ove jeseni pronađite u nekom od DeRigo...

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Za najbolju zaštitu nosite kvalitetne sunčane naočale koje blokiraju UV zračenje koje u potpunosti pokrivaju oko

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.