Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Sunčane naočale zimi moćan su stilski potez

Bliski su srodnik ljetnim sunčanim modelima jer nisu tako fini ili krhki, već odvažni i izražajni.

Iz nekog razloga, nošenje sunčanih naočala u jesen i zimu oduvijek je bila tabu tema, jer mnogi od nas žale zbog činjenice da vani nije baš ugodno toplo i sunčano, a modni izgled povezuju sa stereotipima. Međutim, činjenica da je nošenje sunčanih naočala izvan ljetne sezone jednako moćan stilski i funkcionalan potez.

U vrijeme koje nas tjera na teže siluete, uokvirene debelim pletivom i vunenim kaputima, pravi par sunčanih modela ključan je za spajanje uz bilo koje komade odjeće za hladne zimske dane. Osim toga, zimi je sunce niže i više u razini očiju, što znači da UV šteta može biti intenzivnija nego ljeti. Upamtite, zaštita očiju u ovo hladno doba godine je podjednako važna.

Važno je zapamtiti da su modeli za zimu bitno drugačiji. Bliski su srodnik ljetnim sunčanim modelima jer nisu tako fini ili krhki, već odvažni i izražajni.

S etabliranim brendovima talijanske modne kuće DeRigo kao što su Police, Yalea, Furla, Philipp Plein, Fila koji podupiru zaštitu vaših očiju i zimi, podjednako vode računa o estetici kako bi se uparili s vašim zimskim modnim outfitima.

Više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.